Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

HRVAT PROTIV HRVATA Nije Ridiger, već je Modrić “ocinkario” Kovačića! Evo šta je rekao golmanu…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Luka MOdrić (Foto: Beta/AP Photo/Dave Shopland)

Real je hteo penale sa Sitijem. Dobio ih je i – pobedio. Madriđani su ostvarili cilj – plasirali su se u polufinale Lige šampiona.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Đirone protiv Kadiza (21:00) je 1.45.


Svi su videli da je Ridiger pokazao Andriju Luninu gde će da šutira Mateo Kovačić. Međutim, pitanje je da li je tada ukrajinski golman uopšte uočioo Ridigerov potez rukom. Izgleda da je Kovačića “ocinkario” – Luka Modrić.

Luka Modrić je dao ključan savet Andriju Luninu pre izvođenja penala u četvrtfinalu Lige šampiona i to tako da mu je otkrio kako će i gde pda šutira Mateo Kovačić – piše španski Relevo.

Evo kako se sve dogodilo…

– Modrić je pre penala primećen kako dotrčava do Lunina i nešto mu govori. Sada smo zahvaljujući izvorimaa iz svlačionice saznali ono što kamere ne mogu da otkriju. Dok su Kepa i trener Ljopis na klupi davali savete Luninu, Modrić je dotrčao do njega kako bi svom ukrajinskom golmanu dao mali, ali ključan savet. Rekao mu je: “Kovačić uvek pod pritiskom šutira u golmanovu desnu stranu. To ti je sigurno.

Isti izvor još piše:

– U prenosu je viđeno kako pre nego što će Kovačić da izvede penal, Ridiger pokazuje Luninu na njegovu desnu stranu, ali Modrić mu je otkrio to prvi i garabtovao mu da će Kovačić tamo da šutira. Tako je i bilo, Lunin je poslušao Modrića i odbranio Kovačićev šut.

Prije toga je skinuo i penal Bernarda Silve te tako postao heroj Realove velike pobjede.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.