Budimo u kontaktu

FIFA

MAJSTOR I SA JEDNOM NOGOM “Puškašovu nagradu” za najlepši gol dobio fudbaler sa invaliditetom (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.cm/B/R Football

U Parizu je Svetska fudbalska federacija (FIFA) dodelila nagrade za najbolje u prošloj godini. Birani su najbolji u mnogim konkurencijama, a izabran je i najlepši gol.


FA KUP ENGLESKE: U utorak od 20:45 igraju Fulam – Lids, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20.


Nagrada je otišla u ruke Marćina Oleksija iz Poljske. Ono što je drugačije u odnosu na prethodne godine je da je pogodak postignut u utakmici koju su igrali fudbaleri sa invaliditetom.

Hendikep Oleksija nije sprečilo da postigne najlepši gol u prošloj godini. Njegove “makazice” nikoga ne mogu da ostave ravnodušnim. Dodajmo i da on igra za Vartu iz Poznanja.

Mnogi su mislili da će nagradu da dobije Rišarlison. Brazilac je postigao prelep pogodak “makazicama” protiv Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

Lionel Mesi najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA

Sudijski analitičar za MaxBet sport: Bio je penal za Radnički u Humskoj (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.