Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA A Junajted ispustio vođstvo od dva gola prednosti! Velikan se više ne pita za prolaz dalje (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Duel Alehandra Garnača i Saše Boja tokom utakmice Galatasaraj - Mančester junajted (Foto: Beta/AP)

“Crveni đavoli” su odigrali u svom stilu. Loše. Sve im je bilo “završeno”, imali su ubedljivu prednost, ali je onda došlo do kraha u drugom poluvremenu, kada je njihova odbrana pokazala svoje lice. Greška za greškom… Na kraju, nerešen rezultat, a mogli su da prođu i gore.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Finiksa protiv Toronta je 1.67. Početak meča je zakazan za 01.30.


Jedna od utakmica petog kola grupne faze Lige šampiona je bila odigrana u Istanbulu, gde je Galatasaraj dočekao slavni Mančester junajted. Celim tokom meča se vodila velika borba, bilo je izuzetno zanimljivo, obe ekipe su pravile mnogo šansi, dobar broj su i realizovale, pa je semafor stadiona “Rams park” je pokazivao 3:3 (1:2).

Gosti su u dva navrata imali dva gola prednosti, kada su vodili sa 2:0, pa onda i sa 3:1. Ni to nije bilo dovoljno da ostvare pobedu, koja bi im gotovo sigurno osigurala plasman u narednu fazu takmičenja. Ovako su sebi otežali situaciju u A grupi, pošto će da ima imperativ pobede u utakmici sa Bajern Minhenom na “Old trafordu” u poslednjoj rundi. Takođe, biće prinuđen da prati rezultat u Kopenhagenu, gde će istoimeni tim da dočeka Galatasaraj.

Kada je meč u najvećem turskom gradu u pitanju, prvi gol je postigao Alehandro Garnačo u 11. minutu, da bi samo sedam minuta kasnije precizan bio Bruno Fernandeš. U 29. minutu je uzvratio Hakim Ziješ. Skot Mektominej je povećao prednost “crvenih đavola” u 55. minutu, da bi uzvratio Hakim Ziješ u 62. i to uz veliku pomoć protivničkog golmana, Andrea Onane. Konačan rezultat je postavio Kerem Akturkoglu u 71. minutu.

Oba tima su do kraja imala šanse da dođu do bar još jednog gola. Pogotovo je zapažena bila situacija u samoj završnici, kada se Fakundo Pelistri našao skoro sam ispred golmana Fernanda Muslere, ali nije uspeo da mu zatrese mrežu.

GRUPA A

Galatasaraj – Mančester junajted 3:3 (1:2)
(Ziješ 29, 62, Akturkoglu 71 – Garnačo 11, Fernandeš 18, Mektominej 55)

21.00 Bajern Minhen – Kopenhagen

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.