Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

ŠMEKERSI POGODAK Na Lionu postignut gol za špice! Dođite na “male terene”… Ima dosta majstora! (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Trenutak kada Marko Lazić postiže gol (Foto: Printskrin/Jutjub)

Niti se srpski fudbal svodi samo na Superligu, niti se dobri golovi viđaju samo u elitnom rangu. U to smo se uverili dosta puta, a novo podsećanje stiže nam iz Prve beogradske lige.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Fjorentine protiv Rome je 2.50. Meč počinje u 20:45.


Nedeljni matine bio je rezevisan za duel fudbalera Hajduka sa Liona i Rakovice, u okviru Prve beogradske lige „grupa A“. Nekadašnji superligaš ostvario je očekivanu pobedu protiv pretposlednje ekipe na tabeli 3:1, a najlepši momenat na utakmici dogodio se polovinom drugog poluvremena kada je rezervista Marko Lazić postigao prelep gol. Očigledan višak kilograma definitivno mu ne predstavlja problem da nekim potezima oduševi prisutne na stadionu. U ovom slučaju prihvatio je loptu na levoj strani terena, blizu aut linije, da bi je potom preciznim udarcem poslao u levi gornji ugao gola, na kome je stajao Željko Zelić.

Gol pogledajte OVDE.

Nekoliko stotina simpatizera kluba sa Liona ovacijama su pozdravili ovaj potez i aplauzima nagradili iskusnog (35) Lazića, koji je u karijeri uglavnom igrao u nižim rangovima, mada je pre desetak godina kratko boravio u Mladosti iz Lučana, a jedno vreme i u Leotaru iz Trebinja.

Interesantno da je prvi gol za Hajduk postigao Fabio Da Silva, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Iskusni Brazilac danas ima 42 godine, a pre tačno dve decenije došao je u Srbiju. Pre Zvezde igrao je u Radu, jedno vreme proveo je u Napretku, da bi se potom vratio u Brazil gde je igrao za više nižerazednih klubova. Od jula 2020. je u Hajduku. Pored njega, boje “belih golubova” brani i Nenad Purke Stojanović, takođe bivši fudbaler i golgeter Crvene zvezde.

Hajduk je osvajanjem celog plena na ovom meču zadržao lidersku poziciju i glavni je favorit za ulazak u viši rang.

PROČITAJTE JOŠ:

OPTIMIZAM Kalinić: Nema prostora za grešku… Zajedno sa navijačima do finala

GOTOVO Haland se sve dogovorio… Do kraja nedelje potpisuje za novi klub!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.