Budimo u kontaktu

ATP

MASTERS MAJAMI Rus pokorio Ameriku! Medvedev razbio Sinera i podigao trofej

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Danil Medvedev za vreme finala u Majamiju (Foto: Beta/AP)

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je ubedljivo titulu na Mastersu u Majamiju, jer je u finalu u dva seta savladao Janika Sinera 7:5, 6:3, za sat i 33 minuta igre.


Argentina: Na meču Banfild – Platense, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2-3.


Rus je na Floridi osvojio 19. trofej u karijeri, a peti ove godine, ali i petu na Mastersima. U 2023. je slavio u Dubaiju, Dohi i Roterdamu, dok je titule na turnirima iz serije 1000 prethodno osvajao u Kanadi, Sinsinatiju, Šangaju i Parizu. Italijanu je ovo bilo drugo Masters finale u karijeri i drugi poraz u Majamiju.

Siner je u drugom gemu prvog seta spasao brejk loptu, a u maratonskom petom uspeo je da iskoristi petu i povede sa 3:2. Ipak, Rus je uzvratio već u sledećem gemu (3:3), a nakon perioda igre u kome su oba tenisera bila sigurna na svoj servis, Medevdev je još jednom oduzeo servis rivalu za 7:5 i vođstvo od 1:0 u setovima.

Odlično je Medvedev počeo i drugi set, napravio je brejk već u drugom gemu i u tom trenutku činilo se da SIner nema načina da mu odgovori i vratio se u duel. Ipak, Italijan je u sledećem gemu napravio ribrejk, ali i odmah dopustio Medvedevu da mu još jednom oduzme servis – 3:1 i praktično definitivno prelomi finalni duel.

PROČITAJTE JOŠ:

“GROBARI” SPREMAJU NOVI REKORD Navijači Partizana protiv Panatinaikosa ulaze u istoriju

NEZAPAMĆENA SCENA IZ MEKSIKA Igrač mu se uneo u lice, a sudija je onda uradio ovo (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.