Budimo u kontaktu

EVROLIGA

MAXBET “UKRAO” ŠOU NA FAJNAL FORU! Naša kladionica priredila je navijačima najbolju zabavu do sada (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Pored fantastičnih utakmica na fajnal foru, naša kladionica se pobrinula i za dobru zabavu navijača u fan zoni. Naime, jedna “naprava” pokupila je svu pažnju kako domaće, tako i strane publike.


DANSKA 2: U ponedeljak od 19 igraju Fredericija – Horsens, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.95. 


Zvanični sponzor Evrolige, MaxBet kladionica, priredila je navijačima fantastičnu zabavu na Savskom trgu. Pored sponzorstva sa najboljim košarkaškim takmičenjem na Starom kontinentu, naša kladionica poradila je i na tome da se navijači u njihovoj zoni takmiče u jednom zanimljivom izazovu.

MaxBetovi merači buke (decibela) predstavljali su pravu senzaciju na ovogodišnjem završnom turniru Evrolige. Navijači su u fan zoni imali priliku da se dokažu u navijačkim (glasovnim) sposobnostima i tako osvoje nagrade.

Najglasnijih deset navijača dobilo je poklone, a kako je sve to izgledalo – pogledajte u videu.

PROČITAJTE JOŠ:

“PARNI VALJAK” PREGAZIO BUDUĆNOST! Crno-beli “stotkom” zakazali prvo finale još od 2013. godine

SLAVLJE NA TOPČIDERSKOJ ZVEZDI Čuveni “Grafičar” grmi! Terzić uneo pehar, odjeknuo je “Đurđevdan” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.