Budimo u kontaktu

ATP

MEDICINSKI FENOMEN Čudo u Melburnu! Mari igrao do četiri ujutru sa veštačkim kukom, gubio sa 2:0 – i pobedio! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Endi Mari prkosi svim pravilima nauke (Foto: Beta/AP)

Neverovatno šta je uradio Britanac! Ovako nešto u svetu sporta odavno nije viđeno, ako se uopšte ikada i dogodilo! Slavnom teniseru je karijera maltene bila ugašena, a onda je snagom volje postigao nešto fenomenalno!


EVROLIGA: Kvota na pobedu Partizana u Valensiji protiv istoimene ekipe je 2.00. Utakmica počinje u 20.45.


Endi Mari je ostvario jednu od najvećih pobeda u svojoj karijeri, tako što je u drugom kolu Australijan opena nadigrao Tanasija Kokinakisa. Ona kao takva nije preveliko iznenađenje, već okolnosti pod kojima je ostvarena.

Naime, teniser iz Velike Britanije je gubio sa 2:0 u setovima, te je smogao snage da se vrati i dođe do trijumfa. Takođe, sve je to učinio iako u telu ima ugrađen metalni kuk i uprkos tome je uspeo da izdrži skoro šest sati na terenu!

Meč između pomenutih tenisera je trajao do četiri ujutru po lokalnom vremenu. Škotlanđanin ga je dobio sa 4:6, 6:7, 7:6, 6:3, 7:5, a svoju borbenost je pokazao u jednoj čudesnoj sekvenci, kada je uspeo da odbrani mnoštvo strašnih udaraca protivnika i da osvoji poen.

Ovako nešto možda i nikada nije bilo viđeno u svetu sporta, pa Endi Mari zaslužuje samo duboki naklon.

PROČITAJTE JOŠ:

REKAO ŠTA MU JE NA DUŠI Đoković burno reagovao posle skandala: Laka sam meta da budem zlikovac! Prevršili su svaku meru (VIDEO)

TOOO, NOLE! Novak jači od povrede i borbenog Francuza! (FOTO+VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Big Lebowski

    19.01.2023. at 19:40

    Bravo!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.