Budimo u kontaktu

ITALIJA

Mihajlović o mogućem rastanku sa Bolonjom: Pričaću sa predsednikom posle treninga

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Siniša Mihajlović (Foto: Beta/AP)

Sve više se priča o rastanku Bolonje i Siniše Mihajlovića. Italijanski mediji pišu da srpski trener želi da napusti klub jer se ne slaže sa politikom koju vodi predsednik Đuzepe Saputo. Problem je što je Mihajlović primetio da klub nema veće ambicije.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Kaljari – Milan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.73. 


Njemu ugovor sa klubom važi do juna sledeće godine, a piše se da bi već ovog leta mogao da promeni sredinu. Zbog toga je to bila glavna tema na konferenciji za novinare pred nedeljni meč protiv Atalante u Seriji A.

Još nisam razgovarao sa predsednikom Saputom. Pričaćemo posle današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, jednu imam ja, drugi imaju nekoliko. Svako vidi stvari na neki svoj način – rekao je Mihajlović.

On je istakao da bi voleo da ostane u Bolonji.

Ovde mi je lepo. Nisam u Bolonji zato što imam dobru platu, već zato što želim da se zabavim i zato što imam ambicije. Uvek sam iskren, ono šta mislim to i kažem, bilo da je dobro ili loše.

Ostalo je još deset kola do kraja sezone.

Važno je da završimo kako treba, probaćemo da osvojimo što veći broj bodova, ali u isto vreme ćemo dati i šansu nekim mladim igračima. Voleo bih da u završnici sezone vidim tim koji želi da napreduje, koji je željan uspeha i koji će pokazati karakter i biti borben – zaključio je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

JUVENTUS PODMLAĐUJE POSLEDNJU LINIJU Reprezentativac Nemačke uz De Lihta

TRENER KOLUBARE: Verujem da će Stanković na teren da izvede najbolji sastav

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.