Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MAČVAN PREŠAO NA FUDBAL Proslavljeni košarkaš seda na čelo nekadašnjeg superligaša

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Milan Mačvan u dresu reprezentacije Srbije (Foto: Beta/AP)

Poznat je po sjajnoj karijeri koju je napravio u igri pod obručima. Ostavio je dubok trag u dresu Partizana, a bio je i kapiten reprezentacije.


SERIJA A: Kvota na pobedu Juventusa protiv Sasuola u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 20:45. 


Mnogi će reći da je karijeru završio ranije nego što je to trebalo da se desi. Hteli su da ga vide u upravi KK Partizan, on je tada izabrao poljoprivredu. Sada je odlučio da se vrati sportu, ali ne košarci već fudbalu.

Prema pisanju “Sport kluba”, legendarni košarkaš Milan Mačva trebalo bi da postane prvi čovek Uprave fudbalskog kluba Mačva. U narednim danima znaće se tačno da li u zvaničnom mandatu ili kao predsednik privremenog organa.

Značajno mesto u klubu dobilće i bivši prvotimci Mačve Ivan Obrovac, Filip Pejović i Igor Ristivojević. Prema pisanju “Sport kluba”, doći će i do premene na klupi gde bi trebalo da sedne Nemanja Glušica.

1 komentar

1 komentar

  1. Dno Bez Dna

    16.01.2024. at 18:47

    MORA DA SE NAPLATI PODRŠKA SNSU NA IZBORIMA

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.