Budimo u kontaktu

ITALIJA

MALDINI OTKRIO: Milan je hteo da dovede Mesija, ali to je bilo nemoguće!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Legenda Milana, Paolo Maldini (Foto: Beta/AP)

Najveći je u istoriji fudbala. Gde god da se pojavi, uvek je u centru pažnje. Veliki haos u svetu fudbala napravio je 2021. godine kada je napustio Barselonu. Mnogi su ga želeli, ali nisu bili u stanju da ga potpišu.


ABA: Kvota na pobedu Igokee protiv Zadra u našoj kladionici je 1.35. Utakmica počinje u 20:00. 


Tada se odlučio za PSŽ. Pominjao se njegov povratak na “Kamp Nou”, ali je Argentinac i definitivno odlučio da napustio Evropu. Sada se oglasila legenda Milana i nekadašnji sportski direktor, Paolo Maldini.

Pre Mesijevog odlaska u Pariz, “rosoneri” su želeli da u njihovom dresu zaigra jedan od najboljih u istoriji ove igre. Ipak, nisu mogli finansijski da pariraju mnogo bogatijem PSŽ-u.

– Mi smo 10 dana pokušavali da dovedemo Mesija u Milan, ali onda smo shvatili da je to nemoguće. Sada je prekasno, ali gledati igrača kakav je Mesi je spektakl. Kada sam pročitao da bi mogao da ode u Inter, uplašio sam se – rekao je Maldini u podkastu “Poretkast”.

Na iznenađenje mnogih, Milan je upravo u toj sezoni osvojio “skudeto”, pa se ispostavilo da im Mesi nije bio potreban. Naravno, sa Leom na terenu to bi sve izgledalo mnogo drugačije, pre svega u Evropi.

– Ogromna je razlika između toga kako doživljavate utakmicu kao igrač i kao direktor. Najgore je kada si na tribinama i kada patiš zbog rezultata i ne možeš da utičeš. To me je užasno nerviralo – izjavio je legendarni fudbaler.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.