Budimo u kontaktu

ITALIJA

PAD LUKE JOVIĆA “Marka”: Neverovatno je kako je nestao! Vredeo 60, a sada samo osam miliona evra…

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Pad Luke Jovića (Foto: Starsport)

Pre samo četiri godine Luka Jović zasenio je celu Evropu. Real Madrid nije želeo da čeka i odmah je potpisao perspektivnog napadača i u njemu video naslednika Karima Benzeme.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Panatinaikosa protiv Valensije u našoj kladionici je 1.47. Utakmica počinje u 20:15. 


Retko ko je mogao da očekuje kakav pad u karijeri Luke Jovića sledi. “Kraljevski” klub je tada za srpskog napadača izdvojio čak 63 miliona evra Frankfurtu, a Luka je na taj način postao sedmi najskuplji transfer u istoriji kluba sa “Santjago Bernabeua”.

Danas se o njemu priča i piše kao o jednom od najvećih promašaja u istoriji slavnog kluba. Španska “Marka” napisala je jedan zanimljiv tekst u kojem se čudi neverovatnom padu forme fudbalera koji je u sezoni 2018/19. postigao 27 golova.

Ne vidi se često da neko toliko padne učinkom kao što je pao Luka Jović – stoji u tekstu “Marke” o fudbaleru koji se nije našao na poslednja dva reprezentativna okupljanja.

Cena Luke Jovića u leto 2019. godine iznosila je 60 miliona evra, a napadač je trenutno procenjen na osam. On i dalje nosi dres jednog velikog evropskog kluba, ovoga puta je u pitanju Milan, ali je daleko od bilo kakve ozbiljne forme i golgeterskog učinka.

Nestanak igrača za kojeg su se pre šest sezona borili evropski velikani je neverovatan. U sezoni 2018/19, svaki njegov dodir završavao se golom, a Barselona i Real borili su se ko će da ga dovede – podseća španski list na njegove slavne dane.

1 komentar

1 komentar

  1. iz sljivika

    23.11.2023. at 15:22

    Ne vredi on trenutno ni 800 000e

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.