Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

MILOJEVIĆ: Kad vi njemu sto puta kažete da nema pojma, on poveruje da nema pojma! Gobeljić je bio perfektan, a može i bolje!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Crvena zvezda se probudila. Srpski šampion upisao je prvu pobedu u Ligi Evrope posle tri kola. Kakvu? Fenomenalnu!


Španija: Na meču Osasuna – Valensija, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru X2&2+.


Zadovoljstvo posle meča nije mogao da sakrije trener crveno-belih Miloš Milojević. Svakako sjajna partija njegovih izabranika.

– Prezadovoljan sam rezultatom, ali više zalaganjem i načinom na koji smo pobedili. Težim savršenstvu i ima prostora još za napredak. Treba nam još ovakvih utakmica, dobiti Ferencvaroš 4:1 ide na zasluge navijačima. Ovo je bio lider naše grupe – počeo je Milojević.

Trener crveno-belih nije mogao da kaže da li će Marko Gobeljić ubuduće da bude starter, ali je pohvalio desnog beka.

– Ne mogu da odlučim šta će da bude u narednih deset utakmica. Naš prirodni desni bek je Marko Gobeljić. Kad vi sto puta kažete da nema pojma, on poveruje da nema pojma. Nije tako. Njegova priroda je da voli da dobije prostor. U Evropi ga ima. Ja znam šta on može, može više od ovoga, a bio je perfektan.

Navijači su večeras skandirali imena igrača, atmosfera polako postaje pozitivna.

– Na osvnvu ovog večeras “da”. Ti igrači moraju da osete da se ne igra na život i smrt. Mislim da su igrači zaslužili da ima se skandiraju imena, a ne da se zviždi. Da li ćemo da damo gol, promašimo penal, možda, to je fudbal. Ali, moramo da se zalažemo. Samo to tražim od njih.

Govorio je o odlasku Miloš Milojević pred utakmicu sa Ferencvarošem, ali je to sada porekao.

– Idemo od utakmice do utakmice. Nisam se skroz raspakovao. Još neke stvari su u koferu. Nisam razmišljao da odem. Ne mislim posle jedne pobede da smo šampioni sveta. Večeras slavimo, a sutra se spremamo za Spartak. Idemo, sledeća utakmica, ne živi se u Zvezdi od minulog rada.

Pobeda je vratila Crvenu zvezdu u igru. Sad je cilj da se osvoji još devet bodova.

– Sad smo u nadi, imamo još tri utakmice. Želja nam je da uzmemo u svih devet bodova. Moramo da budemo na zemlji, da odigramo isto protiv Ferencvaroša. Jeste u gostima, ali biće i tamo naših navijača. Više mi karte traže za utakmicu u Budimpešti, nego što su mi tražili za ovu. Idemo utakmicu po utakmicu do cilja, verujem da ćemo i tamo da odigramo dobru utakmicu.

Objasnio je Miloš Milojević situaciju oko Nemanje Milunovića i Osmana Bukarija koji nisu bili u konkurenciji za tim.

– Neko ko je 100 posto spreman bolje je da igra od onog ko je 92 posto spreman. Trebaju nam Milunović i Bukari, ali kada su 100 posto. Bolje da budu spremni za Spartak nego da smo ih večeras izgubili na duže vreme.

Nije mu bilo teško da spremi ekipu za Ferencvaroš, iako je pritisak bio veliki, a pobeda moranje.

– Nije teško spremiti igrače za Evropu, motivisani su. Takvi smo bili i protiv Monaka, ali sada smo bili efikasni. Verujem da bismo pobedili i Monako da smo bili ovako efektni. Gledao sam samo da ih rasteretim, rekao sam im da ovo nije utakmica na život i smrt, već samo da pokažu ono što znaju.

Na kraju je Miloš Milojević rekao šta je Crvena zvezda večeras dobila sem tri boda i novca.

– Samopouzdanje, veru i jedinstvo. Da svi zajedno možemo puno toga – zaključio je Miloš Milojević.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.