Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ PRED VOJVODINU Rezultat ne sme da trpi zbog lepote, iako želimo da navijači budu ponosni

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Vreme je za povratak fudbala posle nikad duže pauze, zbog Svetskog prvenstva u Kataru. Lider Crvena zvezda, koja je tokom zime uživala na plus deset, dočekaće u subotu od 16 časova Vojvodinu u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Ulaz na prolećnu premijeru je besplatan, meč je posvećen Siniši Mihajloviću, a šef stručnog štaba Miloš Milojević izneo je očekivanja pred nastavak sezone.


LIGA 1: U subotu od 19 igraju Troa – Lion, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.75.


Želja trenera je da u subotu bude što više navijača, koji su se, sigurno, uželeli fudbala, a duel sa Vojvodinom biće poseban i zbog oproštaja od Mihajlovića…

Znali smo i posle priprema, a znamo i sada tim za Vojvodinu. Čekali smo samo da vidimo ko je koliko spreman, ali imamo luksuz u velikom igračkom fondu tako da možemo da korigujemo tim u odnosu na protivnika. Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas, jer rade veoma dobro. Imaju brzinu u četvorici, petorici ofanzivnih igrača koji se sjajno transformišu, a invidiualni kvaliteti Kabića i Čumića su neosporni. Tu je i Simić, naš bivši fudbaler, koji je izuzetno nezgodan, a ne treba zaboraviti ni trenera koji radi veoma dobar posao. Ono što nama treba je maksimalan nivo ozbiljnosti, jer je prvo kolo uvek teže iz perspektive toga da se dugo nije igrala takmičarska utakmica, ali mi kao Zvezda imamo pravo samo da pružimo maksimum i obradujemo navijače rezultatom i igrom – počeo je Milojević.

Šef stručnog štaba lidera zadovoljan je urađenim na pripremama u Turskoj:

Veoma smo zadovoljni čitavim pripremnim ciklusom, jer smo ostvarili zacrtane ciljeve. Kada radite neke stvari intenzivno, problemi se pojave negde drugde, ali to je prouzrokovano grupom koja je sastavljena. Pripreme treba da nam daju jasnu sliku šta možemo, a šta ne, a to smo dobili i uz to smo se fizički i taktički unapredili. Nadam se da će se ono što smo radili videti već od prve utakmice, a naša obaveza je da pobeđujemo i da na kraju prvi prođemo kroz cilj. Rezultat nam je primaran i nećemo dozvoliti da on trpi zbog lepote, iako želimo da igramo atraktivno i da naše navijače učinimo ponosnima.

O KATAIJEVOJ POZICIJI I DRAGOVIĆU

Oštra je konkurencija na ofanzivnim pozicijama u Zvezdi.

Teška je odluka, ali svaki ozbiljan tim ima konkurenciju na pozicijama. Imamo je i mi, a uz Ivanića, Bukarija, Mitrovića i Kataija, ne bih izostavio ni Mijatovića i Pruceva koji su dobro odradili pripreme, tako da na tim pozicijama imamo šest, sedam veoma kvalitetnih igrača. Gledamo u odnosu na trenutnu formu, potrebe i malim delom u skladu sa protivnikom da izaberemo ko će igrati.

Otkrio je Milojević i na kojoj će poziciji Katai zaigrati, kao i kakva je situacija sa Dragovićem.

Katai će igrati na svojoj poziciji, to je sigurno. Kvalitetan je igrač i ima još mnogo toga da pruži Zvezdi. Što se Dragovića tiče, on je igrač kog bi svaki trener poželeo – profesionalac i uzor svima u grupi. Shvatio je koliko nam je bitan i koliko su njegovi ljudski i fudbalski kvaliteti potrebni, Zvezda nema luksuz da ga se odrekne.

Navijači će se na ovoj utakmici oprostiti od legendarnog Siniše Mihajlovića.

Očekujem što više navijača na Marakani. Mislim da je dobra prilika zbog povoda u smislu meča posvećenom Siniši Mihajloviću, ali naravno i zbog otvaranja prolećne sezone da ih bude što više na tribinama. Igračima bi to izuzetno značilo, jer znamo koliku energiju nam daju navijači, i koliko je lakše igrati pred punim tribinama. Momci su korektno radili i zaslužuju podršku od prvog kola.

PROČITAJTE JOŠ:

IZABRALI JUŽNU AMERIKU Dva srpska fudbalera otišla u Argentinu – MaxBet Sport

PONOVO SELIDBA Šaponjić pojačao turskog drugoligaša – MaxBet Sport

2 Komentara

2 Comments

  1. Mhm

    03.02.2023. at 16:50

    Ako igračima objašnjavaš takti kao što daješ izjave (pogledajte naslov) onda oni i dobro igrju…

  2. Lord Ajvar

    04.02.2023. at 06:37

    Milojević sam sebi skače u usta, dajući kontradiktorne izjave! Ne samo ovde nego i u svim novinama i na svim portalima! U pitanju su samo neke oveštale fraze, koje ništa ne kazuju! Činjenica je da će i danas protiv Voše među kandidatima za sastav tima biti Gobeljić, vojnik Srnić, Krstičić, a da će centralnog veznog igrati usporeni 38-godišnji Kanga, da će u toku utakmice ulaziti nezaobilazni Mustafa, Srnić i Kangva. I šta se promenilo?! Nije se ništa promenilo! Sve ostaje isto, Zvezda bez sredine terena, bunarenje sa centaršutevima iz svih pozicija, preskakanje sredine terena, spora indolentna igra!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.