Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VAZURA: Ne kajem se zbog Saldanje! Evo koji igrači mogu da napuste Partizan

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Miloš Vazura (foto: Starsport)

Veoma brzo nas očekuje nastavak sezone u Superligi Srbije. Aktuelni lider, Partizan je odradio pripreme na Kipru u nadi da što bolje uđe u drugi deo šampionata i zadrži prvo mesto.


LIGA 1: Lion – Marselj (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.80


Generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, je u razgovoru za “Sportski žurnal” izneo očekivanja pred nastavak sezone.

– Pripreme na Kipru protekle su po planu. Najvažnije da je bio zadovoljan sportski sektor. Ostalo je još manje od nedelju dana do kraja prelaznog toka, videćemo da li ćemo još nekog da dovedemo. Najbitnije je da mirno očekujemo kraj zimske pijace i nastavak sezone.

Ekipa broji i nekolicinu igrača koji su imali manju minutažu tokom jesenjeg dela, te je vrlo moguć odlazak za te fudbalere.

– Njima nećemo da pravimo problem da promene sredinu, ako dođe adekvatna ponuda. Tu mislim na one koji su još početkom januara određeni da mogu da nas napuste. Da li će da dođe do odlaska pokazaće naredni dani.

“NA LETO ĆE PONUDA ZA SALDANJU DA BUDE JOŠ BOLJA”

Najbolji strelac Partizana i Superlige – Mateus Saldanja (Foto: Starsport)

Uprkos brojnim navodima i ponudama, Partizan je zadržao Mateusa Saldanju u svojim redovima. Brazilac je veoma važan za ekipu Igora Duljaja, ima status jednog od ključnih igrača, tako da Partizan nije želeo da ostane bez njega.

– Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od deset miliona. Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem da ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou da će da stigne ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna. On na proleće može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana.

ZAŠTO SE DULJAJ NIJE OGLAŠAO TOKOM PRIPREMA?

Šef struke, Igor Duljaj, nije se oglašavao u medijima tokom čitavog toga priprema. Vazura je objasnio i zašto.

– Pričaće kad počne njegove vreme – prvenstvo, kao što je to činio kad se završio jesenji deo sezone. Svi bismo voleli da nove izjave budu posle svake trijumfalno okončane utakmice, jer se samo tako dobija pozitivna atmosfera i osvaja titula.

Podsetimo, Partizan posle 19 odigranih kola ima bod više u odnosu na Crvenu zvezdu, a naredni izazov biće mu ekipa Javora u Ivanjici 10. februara.

8 Komentara

8 Comments

  1. roki

    04.02.2024. at 14:10

    Molim te ko boga nemoj vise da lozis ove partizanOVCE,pomislice stvarno da je neko hteo da plati ovog sarlatana deset miliona. E ako su u pitanju dinari onda nista…. Nego reci ti nama,posto ste prodali onog malog u Bolonju za 4 000 000 a onog sto trci ko.muva bez glave u AZ Alkmar,vratiste.li ona 2 000 000e sto vam fss pozajmio letos da platite licencu ili je i to podeljeno na bratske džepove.

    • Zeljko

      04.02.2024. at 14:37

      Roki ti nisi bas…..

    • Ma, da

      04.02.2024. at 14:53

      Do juče, nemaju za struju, a sad on odbio 10 mil. U ovo veruje samo idiot.Da su stvarno to dobijali, uradili bi isto što i onaj crni Terzić. Crn je da crnji ne može biti. Svi su isti. Ali je Terzić mnogo namazaniji od ovakvih kao što je Vazura.

    • Kolateralna Šteta

      04.02.2024. at 15:50

      Jel vratila CZ 11 miliona što je dobila od firme koja se nakon toga ugasila?

    • NIJE BITNO

      04.02.2024. at 15:54

      Hahaha koji si ti budak

    • .Vazura

      04.02.2024. at 16:48

      Vratićemo isto kad i vi onih 10 miliona evra za porez sto vam dala firma sa 2 zaposlena,osnovana 2 meseca pre nego sto vam pozajmila pare.Cuo sam da je firma otisla u stečaj tako da …….

  2. Dejan

    04.02.2024. at 15:48

    Nema ni stida ni obraza

  3. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    04.02.2024. at 16:58

    GLODARSKI ZVEZDAN TERZIĆ!!!😆😆😆😆

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.