Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Milosavljev realan: I dalje kaskamo za najboljima (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dejan Milosavljev (Foto: Starsport)

Pobedom (protiv Alžira) su srpski rukometaši počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu, a pobedom (Holandija) su i završili takmičenje u Poljskoj i Švedskoj. Protiv “lala” je najbolji bio naš golman Dejan Milosavljev.


NBA: Od 1 sat iza ponoći igraju Orlando – Bston, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.38.


Ova utakmica je bila na srpski način, ništa nismo poštovali od taktike iz svlačionice, ništa nismo uradili kako smo zamislili. Bilo je perioda kada je to bilo kako treba, ali smo igrali po sistemu glavom kroz zid. Glava više ne funkcioniše kako treba i bitno je da smo osvojili dva boda. Dali smo sve od sebe i zaslužili smo ih – rekao je Milosavljev.

Srbija je na kraju zauzela 11. mesto, što je uspeh u odnosu na neka prethodna takmičenja.

Mi smo sebi postavili visoke ciljeve. Ja sam sebi napravim pritisak, znam šta da očekujem od sebe i saigrača. Ovaj put nije bilo dovoljno. Videli smo da kaskamo za najboljim ekipama. Ne pet koraka, ali jedan i po. Mislim da ćemo to da nadogradimo u narednih godinu dana. Verujem da ćemo na narednom takmičenju, a to je Evropsko prvenstvo, da napravimo pomak. Da utakmice u kojima nismo izdržali do kraja, prelomimo u našu korist. To je naš cilj u narednom periodu – jasan je srpsski čuvar mreže.

Petar Đorđić je istakao važnost pobede nad Holanijom, ali i u prethodnom kolu protiv Argentine.

Ove poslednje dve utakmice nisu bile lake, psihički i fizički posle duela sa Norveškom. Najbitnije je da smo dobili ove dve utakmice. Pomoglo nam je što imamo dosta igrača koji mogu da uskoče i pomognu, pogotovo Marko Milosavljević. Svaka mu čast. Drago mi je da smo pobedili – jasan je srpski bek.

I on je prokomentarisao 11. mesto “orlova”.

Ostaće žal posle Nemačke i Norveške. Uz malo sreće i Dejana Milosavljeva protiv Nemačke mogli smo više. Najvažnije je da svako može da dođe kuči i kaže da je dao 100 odsto.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA POBEDOM ZAVRŠILA SP “Orlovi” sporo počeli, pa savladali Holandiju

SVETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE Konačni rezultati, parovi i tabele

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.