Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Poznati parovi četvrtfinala Svetskog prvenstva za rukometaše

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mikel Hansen, reprezentativac Danske (Foto: Beta/AP)

Završena je i druga faza Svetskog prvenstva za rukometaše. Osam najboljih ekipa (po dve iz svake grupe) nastavljaju takmičenje u četvrtfinalu.


NBA: Od 2 sata iza ponoći igraju Hjuston – Minesota, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.50.


U poalednjem kolu Norveška je u Grupi 3 savladala Nemačku sa 28:26 (18:16). Najeikasniji u pobedničkom timu je bio Johanesen sa pet golova, a “pancere” je predvodio Knor sa osam.

Danska je zauzela prvu poziciju u Grupi 4 posle pobede nad Egiptom 30:25 (17:12). Svetske šampione su do pobede vodili Gidsel i Pitlik sa po osam golova, dok je Mikel Hansen postigao šest. Kod Egipta je najbolji bio Saed sa šest pogodaka.

Četvrtfinala su na programu u sredu, a sastaju se Francuska – Nemačka, Švedska – Egipat, Norveška – Španija i Danska – Mađarska. Polufinala se igraju u petak, a finale i meč za treće mesto u nedelju.

GRUPA 3
Katar – Argentina 22:26 (9:12)
Srbija – Holandija 32:30 (15:17)
Nemačka – Norveška 26:28 (16:18)

Standings provided by Sofascore

GRUPA 4
SAD – Belgija 24:22 (14:12)
Hrvatska – Bahrein 43:32 (17:16)
Egipat – Danska 25:30 (12:17)

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA POBEDOM ZAVRŠILA SP “Orlovi” sporo počeli, pa savladali Holandiju

Milosavljev realan: I dalje kaskamo za najboljima (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.