Budimo u kontaktu

EVROLIGA

MIR, MIR, MIR Zajednički ručak čelnika Partizana i Reala! Tenzije se spuštaju pred treću utakmicu (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović i Zoran Savić (Foto: Starsport)

Sve se čini da velika tuča između igrača u Madridu ostane prošlost. Treća utakmica bi potencijalno mogla da prođe sa mnogo nervoze, a iz redova crno-belih čine sve kako bi protekla bez incidenta. Istina, to je i jedino ispravno.


LIGA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lansa u Tuluzu protiv istoimene ekipe je 1.65. Početak meča je zakazan za 21.00.


U utorak od 20 časova i 30 minuta, u beogradskoj “Štark areni”, biće odigrana treća utakmica plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida. Srpski tim vodi sa 2:0 u seriji, što znači da će pomenuti susret da bude prva “meč lopta” za njega kada je plasman na Fajnal for u pitanju.

Pošto se u drugom duelu ova dva rivala dogodila velika tuča na terenu, tenzije su porasle, a mnogi su strepeli od odmazde navijača crno-belih, pa se sve čini da se strasti smire. Tako su se čelnici dva kluba sastali na zajedničkom ručku, što je tim iz Humske objavio sledećim rečima:

– Zajednički ručak čelnika Partizana i Real Madrida pred večerašnji meč. Pre srdačnog razgovora, poklone su razmenili predsednik košarkaške sekcije Real Madrida, Huan Karlos Sančez i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Ovime je poslata poruka da nema zle krvi između Partizana i Real Madrida, te da niko ne bi trebalo da priredi bilo kakav incident u trećoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

SPAJIĆ ZA MAXBET SPORT Zvezda mi je pružila podršku, želim da budem pravi u Ligi šampiona! Gol je ukrasio povratak

Poslednji trening Reala otklonio sve dileme… Evo da li će Tavares da igra protiv Partizana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.