Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Poslednji trening Reala otklonio sve dileme… Evo da li će Tavares da igra protiv Partizana

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Jedan čovek – pola tima. Ne vole to treneri, ali u Realu je upravo takav slučaj. Sa Valterom Tavaresom i bez njega su dve krajnosti – dobro i loše.


EVROLIGA: Sve kvote kladionice MaxBet za utakmicu Partizan – Real Madrid (20:30) pogledajte OVDE.


Kad je Tavares u timu, on je prva napadačka opcija, traži se najbolji ugao za dodavanje ka njemu, a i ne razmišljate mnogo ukoliko šutirate na koš jer ukoliko promašite velike su šanse da Tavares uhvati loptu. Sa ogromni rasponom ruku predstavlja pravu “hobotnicu” ispod svog koša pa je i te kako važan igrač u odbrani.

Kad ga nema u tmu, sasvim je drugačije. Mnogo lošije. Pokazale su to i dve utakmice četvrtfinala Evrolige.Povredio se u prvom poluvremenu prvog meča sa Partizanom i od tada nije igrao. Partizan je oba duela rešio u svoju korist.

Doputovao je Tavares u Beograd i trenirao je uoči početka treće utakmice sa crno-belima. Ne bi trebalo da bude dileme, Tavared bi trebalo da bude adut čete Ćusa Matea.

PROČITAJTE JOŠ:

TERZIĆ UPOREDIO EL I LŠ: Jesmo zemlja košarke, ali to su dva sveta različita! To je kao da mi imamo budžet 400 miliona evra!

VETERAN Bio je šampion Nemačke, igrao je za Zvezdu, sada ima 49 godina, bar 120 kilograma i još daje golove (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.