Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Rastanak Žigića i Mladosti Gat! U stručni štab dolazi proslavljeni reprezentativac

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Branko Žigić / Foto: Mladost Gat / Instagram, printskrin

Osam meseci posle senzacionalne pobede u Humskoj, novosadska Mladost Gat zakucana je za dno tabele Prve lige Srbije. Potpuno izmenjen sastav od onog koji je vojevao bitke u debitantskoj superligaškoj sezoni, blago rečeno, nije najbolje startovao u prvenstvu.


ITALIJA, Kup: Bolonja u 21.00 igra protiv Verone, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćeg tima je 1.73.


Mladost Gat je jedini tim u dva najkvalitetnija ranga srpskog fudbala koji još uvek nije ostvario pobedu. Na naplatu dolazi kasni start priprema i “u hodu” sklapanje tima. Iz novosadskog Novog naselja stiže vest da je došlo i do nove promene trenera. Uprava kluba zahvalila se Branku Žigiću, na čije mesto dolazi Dušan Bajić.

Mlađi brat Nikole Žigića posle nepuna tri meseca ponovo odlazi sa klupe “gatovaca” koje je predvodio i početkom prethodne sezone u elitnom rangu. Naslediće ga Dušan Bajić, dugogodišnji trener u mlađim kategorijama Vojvodine i pomoćnik u stručnom štabu prvog tima. Sarađivao je i sa Mladenom Krstajićem u TSC-u, a bio je šef stručnog štaba Proletera u superligaškoj konkurenciji.

Prvi pomoćnici u stručnom štabu Mladosti Gat biće Sekula Rašiovan i proslavljeni srpski reprezentativac Gojko Kačar. Kačar (36) je igračku karijeru završio 2019. godine, a u jednom delu prethodne sezone bio je deo stručnog štaba Proletera 1951 koji se takmiči u Prvoj novosadskoj ligi.

Gojko Kačar gradi trenersku karijeru / Foto: YU Planet / Jutjub, printskrin

Fudbaleri Mladosti Gat u sredu igraju sa Mačvom utakmicu u okviru Kupa Srbije, a potom ulaze u seriju izuzetno teških mečeva. Naredne dve prvenstvene utakmice igraju u gostima protiv Kolubare i Radničkog iz Sremske Mitrovice.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.