Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŽUNIĆ PLATIO CEH Mladost dovela iskusnog trenera

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dragiša Žunić je napustio klupu Mladosti (Foto: Starsport)

Dug niz bez pobede i grčevita borba za opstanak. Rukovodstvo Mladosti je posle poraza u subotu od TSC – a (1:2) u Bačkoj Topoli odlučilo za promenu trenera.


PREMIJER LIGA: Od 15 igraju Arsenal – Kristal Palas, a u kladionici MaxBet je kvota na igru NG 1.63.


Dragišu Žunića će na klupi da zameni Milorad Kosanović. Iskusni stručnjak je postigao dogovor sa čelnicima kluba i alfa i omegom Neškom Milovanovićem. Od utorka će zvanično preuzeti dirigensku palicu, a njegov prethodnik će ostati da radi u mlađim kategorijama kluba.

Milorad Kosanović (Foto: Starsport)

Promena se očekivala i ranije, ali se čekala reprezentativna pauza za novi potez. Saradnja je dogovorena do kraja sezone u maju sa mogućnošću produžetka ukoliko se izbori opstanak.

Kosanović je predvodio dosta klubova u Superligi i imao rezultate, a sada se, posle odmora, odlučio za povratak i debi će imati 1. aprila, kada u Lučanima, gostuje Novi Pazar.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizanu “visi” i treće mesto! Ključna utakmica u poslednjem kolu pred plej-of

PROMENA Vasiljević od starta na golu Zvezde u Kruševcu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.