Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENA Vasiljević od starta na golu Zvezde u Kruševcu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Vasiljević braniće od starta (Foto: Starsport)

Zaokružiti uspešan niz pred pauzu. Crvena zvezda je upisala samo remi na otvaranju prolećnog dela sezone sa Vojvodinom, a onda je usledila serija pobeda.


BUNDESLIGA: Od 15:30 igraju Union Berlin – Ajntraht, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.45.


Plan je da se u knjigu uspeha upiše i Napredak (nedelja, 17), i pored odsustva nekoliko standsrdnih igrača. Trener Miloš Milojević je odlučio da se Milan Borjan i Gelor Kanga odmore pred dug put i obaveze u selekciji Kanade i Gabona. Kapitena treba da zameni Nikola Vasiljević, kao u finišu meča sa Radničkim iz Sremske Mitrovice u sredu u Kupu Srbije.

POVRATAK PEŠIĆA

Čuvar mreže će debi od starta u crveno-belom dresu u Superligi imati na terenu, gde je branio prošle godine za domaćina i doprineo je plasmanu u plej-of. U startnu postavu aktuelnog šampiona se vraća Aleksandar Pešić.

Mirko Ivanić će zauzeti svoje mesto, a pod upitnikom je nastup jednog od najboljih igrača Aleksandra Kataija, kao i Milana Rodića. Leđa “koče” popularnog Magika još od derbija, pa će mu pauza prijati za potpun oporavak kao i iskusnom levom beku.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Vasiljević, Vigo, Eraković, Dragović, Azarov, Nikolić, Kangva, Bukari, Mitrović, Ivanić i Pešić.

PROČITAJTE JOŠ:

PROBLEM? Novi igrač Crvene zvezde dao gol, pa isključen zbog uličarskog poteza (VIDEO)

EVO KOGA JE “UGRABILA” SRBIJA Promešao odbranu Milana, na kraju mu se piše asistencija! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.