Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

MLADOST MAXBET POJAČANA U ZAVRŠNICI SEZONE Marko Dimitrijević seo na klupu Zemunaca! Stigao je i novi plejmejker

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Još jači za završnicu sezone. Dva nova lica stigla su u KK Mladost MaxBet. U pitanju su trener i plejmejker.


LA LIGA: Kvota na pobedu Real Sosijedada protiv Kadiza u našoj kladionici je 1.53. Utakmica počinje u 21:00. 


Na klupu kluba iz Zemuna seo je Marko Dimitrijević Sićko. U pitanju je trener koji je vodio nekoliko klubova u KLS, a u Mladost dolazi iz Sloge iz Kraljeva.

On je na klupi zamenio Miloša Obrenovića koji je pre njega sa uspehom predvodio KK Mladost MaxBet. Prvu utakmicu kao trener ovog tima, Dimitrijević će da ima u subotu kada Mladost dočekuje košarkaše Čačka 94.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladost MaxBet (@kkmladostzemun)

Pored novog trenera, Mladost MaxBet je angažovala i novog organizatora igre. Doskorašnji plejmejker Metalca iz Valjeva Keny Dye, novi je košarkaš Mladosti i on će takođe da ima priliku da debituje u subotu od 16:00.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladost MaxBet (@kkmladostzemun)

1 komentar

1 komentar

  1. Bg

    15.03.2024. at 18:03

    Kako moze igrac iz iste lige u jednoj sezoni da igra za dva kluba, i trener malo vodi jedne pa malo druge, kakva glupost i utice se na regularnost takmicenja???!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.