Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

MLADOST MAXBET UBEDLJIVA PROTIV ZDRAVLJA Leskovčani bez leka za Luku Gašića

Dragan Panajotovic

Objavljeno

,

Najefikasniji u Zdravlju - Miloš Dugalić (Foto: KK Zdravlje)

U utakmici 27. kola Košarkaške lige Srbije Mladost MaxBet je savladala ekipu Zdravlja sa 109:87. Domaća ekipa nije dozvolila nikakvu neizvesnost u ovom meču, a tim Zdravlja je očigledno još pod utiskom poraza u prošlom kolu u Kraljevu.


Na meču Njukasl – Vest Hem, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 4+.


Utakmicu je obeležio košarkaš Mladosti MaxBeta Luka Gašić, koji je postigao 28 poena, a košgeterskom učinku je dodao po šest skokova i asistencija za ukupan indeks korisnosti 34. Aleksa Ilić je u pobedničkom timu postigao 14 poena. U ekipi Zdravlja Miloš Dugalić je postigao 19, a Skot Blekni 18 poena.

Zdravlje je i dalje poslednje na tabeli KLS sa pet pobeda u dosadašnjem delu takmičenja, dok pretposlednji Novi Pazar ima šest. Tri kola pre kraja Leskovčani imaju teoretsku šansu da eventualno prestignu Novopazarce i u slučaju da iz KLS ispada samo jedan tim (što zavisi od raspleta u ABA ligi) ostanu u elitnom društvu.

Ipak, Zdravlju ne ide na ruku raspored, u naredna tri kola igraju pred svojom publikom, ali im u goste dolaze ponajbolje ekipe lige, Vojvodina, Spartak i Vršac. Novi Pazar dočekuje ekipe Tamiša i Sloge, a u poslednjem gostu gostuje Džokeru u Somboru.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.