Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PROMENE NA POMOLU Partizan prodaje jednog od najvažnijih igrača!?

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Sezona je u punom jeku, ali izgleda da u Partizanu već prave planove za leto. Kao i svake godine, ekipa će da pretrpi promene.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Virtus Bolonja – Panatinaikos biti ubačeno više od 159 poena.


Naravno, pažnja javnosti je najviše okrenuta ka tome da li će trener Željko Obradović da produži ugovor, što navijači svakako žele, ali na pomolu su i promene u sastavu.

Portal Telesport doneo je vest da čelnici kluba razmatraju prodaju Alekse Avramovića, jednog od najvažnijih igračau Obradovićevom sistemu. Navodi se da je nekolicina evropskih klubova već kontaktirala Partizan tim povodom.

Avramović ima ugovor i za sledeću sezonu i nema sumnje da bi crno-beli mogli da zarade na osnovu obeštećenja. U ovoj sezoni, reprezentativac Srbije postiže u proseku 10.2 poena uz blizu dve asistencije po utakmici.

5 Komentara

5 Comments

  1. Hmmm

    29.03.2024. at 20:34

    smeta jer je srbin koji igra odlicno i mora da bude nosilac tima.a to ne daju panter ledej i ekipa.ali ako ce oni da vam reprezentuju klub i da se bore kao aleksa varate se.

  2. Karma

    29.03.2024. at 22:35

    Zalizani, masni ponovo krenuo u ofanzivu. Madara sredio, sad i Aleksu hoće.
    Sam bira, stariji je od Madara. Lično, Aleksi je mesto u Partizanu i verujem da ostaje.
    Jedino ako se ne uključi crkva i država….

    • Hmmm

      30.03.2024. at 08:05

      pa kako.imas li granicu.zalizani krenuo.u sta leba ti.kad ga savic vijao po plazi da ga preotme timu za koji navija to je bilo ok.kad gledas kako veliki zoc ne sme da pisne panteru i ledeju a napada aleksu i to ti je ok.kad onaj smrda naneli udara zausku iznenadjenom andjusicu a ostali ameri mangupi mu se smeju i to je ok.a onnda uprava resava da proda aleksu pa si resio da okrivis nekog drugog.kako jebote.

      • Železnik

        30.03.2024. at 13:09

        Bolest.
        Bolest koja u medicini, još uvek nema jasno definisano ime.
        Ali, poznati simptomi.
        Prvo Dule Vujošević i onolike godine , sročene u jednoj rečenici “Nabiće nas na 30 razlike”
        Dakle, prvo ih Dule ugasi, ugasi se klub koji imao istoriju, ime.
        Oformi se mutant..al duboko u sebi, znaš da to nije to.
        Onda ide bol žal, kompleksi, isfrustriranost..
        To dalje kulminira time što..Kada već nemas svoj klub, ti kreneš patološki da pratiš drugi tim. Do juče tvog velikog protivnika, a sada preko noći, miljenika..
        To praćenje kulminira totalno asocijalnim ponašanjem. Gubljenjem interesovanja za sve oko tebe, što nema veze sa Partizanom.
        Povlačenjem u sebe i zatvaranjem, kako u sebe tako i u četri zida. Elementi seksualnog poremećaja. Vidi se na primeru zainteresovanosti za stanjem polnog organa najtrofejnijeg košarkaškog trenera u Evropi i svetu.
        Napolju lepo vreme, sunce, devojke…Ne, samo Partizan i manijakalni strah da se slučajno ne propusti bilo šta u vezi Partizana.
        Odatle i paparaco lov..tj ko je koga jurio po plažama, njivama ili gde vec ne..
        Negde u nekom delu se pojavljuje u Tudjman. Povampiri se ovaj zlotvor i
        krene sa proganjanjem. 24h ne da mira.
        Prividja se u svakome i svačemu.

        Dalji tokovi razvitka pratećih simptoma su i dalje u fazi ispitivanja. Pa će se i ime za ovu bolest naknadno ozvaničili i obelodaniti.

        A, dotični je za sada zamorče i predmet za dalje ispitivanja.

      • Grobar MK

        30.03.2024. at 16:13

        Pozdrav svim GROBARIMA ,
        Upravo si ga pogodio “u sridu” profilu “Hmmm” , AA nije GROBAR , usput ne pruza igre iz reprezentacije gde daje 2 puta samog sebe , a kada je tako , nije loshe da bude prodan na vreme !
        Usput menadzer mu je “zalizani” , pa ga “pametno” savetuje i ovoj nije “mozgom” u PARTIZANU-u vec negde drugde …
        Na kraju njegove igre u PARTIZANOVOM dresu su po principu “toplo – hladno” vishe hladno , nego toplo ( odnos u srazmeru 4:1 u korist hladnog ) , a vidi se da bude “pametan” kad mu trenerski MAG , najbolji EVROPSKI I SHIRE kouc daje savete !
        Ovakav , loshe “savetovan” , nedovoljno koncetrisan, nedovoljno motivisan, nece nam mnogo nedostajati , samo da ga “zalizani” ne zezne kao shto je zeznuo Madara …
        Srecan ti put AA , OVAKAV nam ne trebash !!
        Dimitrijevic ce ti pokazati kako se navijacki motivisan i zeljan da pogine za nash PARTIZAN , IGRA !!!!!
        NAPRED PARTIZAN !!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.