Budimo u kontaktu

ENGLESKA

“REDSI” U EKSTAZI Salah konačno prelomio?

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Mohamed Salah (Foto: AP/Beta)

San navijača Liverpula uskoro bi mogao da se ostvari. Najveća zvezda tima, Mohamed Salah, najverovatnije će da završi karijeru na Enfildu.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Betisa protiv Osasune je 1.95. Meč počinje u 16:15.


Prema pisanju medija iz Engleske, detalji dele Liverpul i Salaha do potpisa novog, višegodišnjeg ugovora. Egipćanin bi u tom slučaju gotovo izvesno završio karijeru u dresu “redsa”.

Uprava Liverpula ponudila je pre par meseci ugovor po kome bi Salah zarađivao 475.000 evra nedeljno, ali on je uz konsultacije sa agentom tu ponudu odbio. Mohamedu na leto 2023. godine ističe ugovor, što je ulivalo dodatnu nervozu svima u klubu. Niko u upravi “redsa” ne želi da igrač takvih kvaliteta ode iz tima, a kamoli da se to desi bez obeštećenja. Nema sumnje da bi u tom slučaju Pari Sen Žermen i Barselona ponudili “sve”, kako bi Egipćanin zaigrao na Parku Prinčeva ili Kamp Nou.

Prema najnovijim saznanjima sa Ostrva, Salah je ipak rešio da obnovi saradnju sa Liverpulom i potpiše ugovor po kome bi zarađivao 500.000 funti nedeljno (kao Ronaldo u Mančesteru). Saradnja bi najverovatnije bila produžena na tri godine.

Salah je za pet godina u dresu Liverpula postigao 143 gola na 240 utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:

PEŠKE NA UTAKMICU Evo kako izgleda stadion na kojem će Srbija da igra sa Švajcarskom (FOTO+VIDEO)

MAJSTORIJA Srbin u stilu Levandovskog pogodio u sezoni karijere! Blizu je titule (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.