Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

ŠTA JE OVO? Izgubili 28:0! Za ovakav razlog poraza još niste čuli

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Stiže nam šokantna vest iz fudbala… Krajni rezultat utakmice je 28:0! Golovi su, dakle, u proseku padali na 3,2 minuta!


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Atletik Bilbaa protiv Elčea je 1.50. Meč počinje u 14:00.


Sve se dogodilo u Švedskoj, u jednoj od nižih liga, U prvom kolu grupe B Stoksund je slavio kao gost protiv Akropolisa. Ona izreka “napunio mrežu do vrha” u ovom meču dobija pravi smisao.

Akropolis je zapao u ogromne finansijske probleme. Zbog dugova je prebačen u niđi rang takmičenja, ali problemi su ostali nerešeni-

– Dva dana pred start sezone ni igrači ni treneri se nisu pojavili. Zbog toga su čelnici kluba poslali pozivnice ljudima i pitali ko želi da igra, tako su uspeli da izvedu tim na teren – navode švedski mediji.

Neverovatno… Onda nije ni čudno što je došlo do ovakvog epiloga. U prvom poluvremenu Akroplis je primio 13 golova, a onda još 15…

Ne bi bilo iznenađenje ni da se klub uskoro ugasi. Spekuliše se da dugovi Akropolisa iznose oko dva miliona švedskih kruna što je nešto manje od 200.000 evra. U klubu se nadaju da bi uskoro sponzori mogli da se aktiviraju i da ih spasu onog najgoreg scenarija.

PROČITAJTE JOŠ:

PEŠKE NA UTAKMICU Evo kako izgleda stadion na kojem će Srbija da igra sa Švajcarskom (FOTO+VIDEO)

SAZNAJEMO Zvezdaši mogu samo delimično da budu zadovoljni… Ovo su nove informacije u vezi sa Holinsom i Lazićem

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.