Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“MRVICE” ILI PUNA KASA? Evo koliko je Partizan zaradio od prodaje Vlahovića…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušan Vlahović donosi zaradu i Partizanu (Foto: Starsport)

Dušan Vlahović novi je fudbaler Juventusa. Fjorentina je pristala da svog napadača proda “staroj dami” za 67 miliona evra plus tri miliona evra kroz bonuse.


AFRIKA: U utorak od 20 igraju Maroko – Malavi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Maroka 1.35. 


Nisu zaradili samo “viola” i agenti igrača. Deo novca ide i u Humsku. Partizanu na ime transfera Dušana u Juventus ide tri posto. Kada se to pretvori u evre to je oko dva miliona evra. Kada se tome pridoda da je Partizan pri prodaji Vlahovića 2017. godine već inkasirao 1,9 miliona evra, to je kupno 3,9 miliona evra. Puna kasa ili “mrvice” pitanje je sad?

Biće onih koji će reći prvo, ali i onih drugo. Svakako da nije svejedno navijačima Partizana kada znaju da je njihov klub danas jednog od najboljih napadača planete prodao za svega 1,9 miliona evra pre četiri i po godine. Međutim, nije beznačajna ni finansijska inekcija koju će Partizan sada da dobije i svakako će dobro doći pred prolećnu borbu za titulu.

Dušan Vlahović će ponovo u crno-beli dres. Nažalost, to nisu na sportski način prihvatili navijači Fjorentine.

UŽASNE PRETNJE VLAHOVIĆU Navijači Fjorentine besni: Ciganine, gotov si! Ni telohranitelji neće moći da te spasu

SELIDBA PREKO “BARE” Degenek naredne dve godine u MLS ligi

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.