Budimo u kontaktu

ITALIJA

MURINJOV ODGOVOR Nije osvojio ni Kup Lombardije… U Madridu ga pamte po kaputu

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Žoze Murinjo (Foto: Beta/AP)

Pre nekoliko dana Antonio Kasano izvređao je trenera Rome Žozea Murinja, kada je komentarisao mogućnost povratka Portugalca u Real Madrid. Italiijan, koji je nosio dres klba sa stadiona “Santjabo Bernabeu”, nije birao reči…


PREMIJER LIGA Liverpul u nedelju (17.30) dočekuje Arsenal, a u MaxBetu kvota na igru GG je 1.58.


Kasano je poručio da se nada da slavni klub neće ponovo da dovede Murinja:

– On je glumac, nije mi jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad bi mogao da trenira samo amatere. Njega boli k…. za fudbal. Bio je osvajač trofeja, ali sada bi savršeno odgovarao samo amaterima. Ne voli da radi, ne zna ni da komunicira ni da govori, nemojmo da se zavaravamo njegovom pričom.

Sada je uzvratio Murinjo, posle trijumfa Rome u Torinu (1:0):

Svako je slobodan da kritikuje. Ali kada su u pitanju oni, poput Kasana, stvari su drugačije: On se zabavlja, ostali rade ozbiljno. Kasano je igrao za Romu, Inter i Real . U Madridu pamti se po kaputu, sa Romom je osvojio Superkup bez igranja, sa Interom nije osvojio ni Kup Lombardije.

Onda je pričao o svojoj karijeri:

S druge strane, zna se šta sam osvojio sa Interom, Real Madridom i Romom. On će imati problema sa mnom, ali ja neću sa njim. Reći ću mu samo jedno: Čuvaj se Antonio, imaš 40 godina, a ja 60. Nekad dođe Marko Livaja i onda je teško.

Portugalac je aludirao na Parmu, gde je Kasano iizgubio mesto dolaskom hrvatskog napadača.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKI PROMAŠAJ Umesto junak, Jović postao tragičar Fjorentine (VIDEO)

SKANDAL U ŠPANIJI Mladi as Reala pesnicom udario fudbalera Viljareala posle poraza (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.