Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SKANDAL U ŠPANIJI Mladi as Reala pesnicom udario fudbalera Viljareala posle poraza (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Valverde i Baena (Foto: Beta/AP)

Real Madrid je po svemu sudeći defitivno rekao zbogom-, koo tituli. Izgubio je kod kuće od Viljareala (2:3) i sa utakmicom više ostao na minus 12 u odnosu na Barselonu. Ipak, tema dana u Španiji nije fudbal, već skandal koji se dogodio na parkingu posle utakmice na stadionu “Santjago Bernabeu”.


LA LIGA Rajo Valjekano u subotu (21.00) dočekuje Atletiko Madrid, a u MaxBetu kvota na “dvojku” je 1.93.


Mladi as Real Madrida Federiko Valverde (24) na parkingu je pesnicom udario ofanzivca Viljareala Alehandra Baenu u glavu. Dvojica igrača sukobila su se za vreme utakmice, nakon čega je Valverde rekao Baeni da će ga sačekati kada kada se sve završi.

Viljareal navodno, prema španskim medijima, ima snimak incidenta, s čime je upoznata i policija. Valverde i Baena prvi put su se posvađali u januaru na utakmici Kupa kralja.

Ćiringito je na Tviteru objavio snimak Baene prilikom izlaska sa stadiona, a u opisu piše da igrač Viljareala ima natečenu jagodičnu kost, što bi trebalo da bude posledica Valverdeovog udarca.

Marka je kontaktirala bliže okruženje mladog Valverdea, potvrđena je agresija. Navodno je sve počelo u pomenutom meču kupa, kada je Baena šutnuoUrugvajca i rekao mu: Placi sad da ti se sin ne rodi!

Navodno mu je i u subotu uveče rekao nesto slicno i Valverde se zagrejao. Zato ga je sačekao na parkingu…

Početkom godine Valverdeova supruga Mina Bonino bila je blizu gubitka drugog deteta u trudnoći koja je preusmerena i sada je sve u redu.


PEOČITAJTE JOŠ:

VELIKI PROMAŠAJ Umesto junak, Jović postao tragičar Fjorentine (VIDEO)

LA LIGA “Žuta podmornica” potopila Real usred Madrida! Čukvueze rešetao na Bernabeu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.