Budimo u kontaktu

Svetsko prvenstvo u Rusiji

MUŽ JOJ JE JEDAN OD NAJSTROŽIJIH FUDBALSKIH SUDIJA Romina prodaje svoje golišave slike za 29 dolara (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nestor Pitana i njegova lepša polovina (Foto: Beta/AP)

Ne samo fudbaleri, već i ljubitelji fudbala kraj “malih ekrana” imaju strahopoštovanje kada se izgovori ime i prezime jednog od najstrožijih sudija surovog pogleda Nestora Pitane. Ipak, Argentincu sada slavu uzima supruga Romina Ortega.


SERIJA A Lacio i Napoli od 20.45 igraju derbi Serije A. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.95. Kada je pao Inter, što ne bi i Napoli.


Nestor Pitana ima 47 godina i jedan je od najpoštovanijih FIFA arbitara. Sudio je na Svetskim prvenstvima 2014. i 2018. godine, ali i Kopa Amerika 2015. godine. Najveći uspeh mu je finale Mondijala 2018. godine između Francuske i Hrvatske.

Sada je u žižu javnosti dospeo zbog supruge Romine Ortega. Ova lepotica prodaje svoje golišave slike za sajt “Onlifans”. Pretplata na mesečnom nivou je 29 dolara. Neki bi rekli da je skupo, ali obožavatalji ove plavuše ne.

Nestor i Romina su u javnost prvi put “izašli” 2014. godine, kada je ovaj sudija dobio da sudi Mundijal u Brazilu. Nažalost po mnoge, neće ići u Katar – bez obzira na to što je još aktivan i štp sudi takmičenja u Južnoj Americi.

Što se tiče same Romine, ona je majka dvoje dece i trenutno uživa u popularnosti koju je stekla. Takođe, veliki je ljubitelj fitnesa koji joj očigledno pomaže da održi ovako sjajan izgled. Pogledajte Rominine fotografije:

Romina Ortega izazovna (Foto: Instagram)

Romina Ortega (Foto: Instagram)

Romina Ortega u kupaćem (Foto: Instagram)

Romina na stadionu (Foto: Instagram)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.