Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NA MESTU USPEHA Lalatović ponovo u Novom Sadu

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Nenad Lalatović na tribinama "Karađorđa" / Foto: Jelena Grlić

Startovalo je deveto kolo Superlige, a na tri odigrane utakmice ovog utorka pobede su ostvarile domaće ekipe. Onu koju je zabeležila Vojvodina ispratio je i njen bivši trener Nenad Lalatović.


SUPERLIGA SRBIJE: Sve kvote kladionice MaxBet za derbi Partizan – Crvena zvezda pogledajte OVDE.


On je prošlog vikenda podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Borca iz Banjaluke, a večeras se našao na tribinama stadiona “Karađorđe” gde je prisustvovao duelu Vojvodine i niškog Radničkog, čiji je takođe bio trener. Očito je doneo dozu sreće klubu sa kojim je pre dve godine osvojio kup Srbije, jer su Novosađani ostvarili trijumf 3:0 i prekinuli seriju od tri uzastopna nerešena ishoda u prvenstvu. Takođe, Vojvodina je ostvarila prvu pobedu u šampionatu posle tačno mesec dana!

Lalatović je trenutno bez posla, pa će, vrlo verovatno, posle njegovog pojavljivanja na “Karađorđu” početi da ga povezuju sa jednim od ova dva kluba. Od toga, gotovo izvesno, nema ništa, bar za sada. Uprava Vojvodine ima veliko poverenje u Milana Rastavca, sa kojim ima planove na duge staze. Na drugoj strani, Radnički je tek nedavno promenio trenera, kada je Saša Mrkić nasledio Tomislava Sivića, pa se ni kod Nišlija u dogledno vreme u stručnom štabu ništa neće menjati.

PREPORUČUJEMO:

SLS Voša silna protiv Radničkog iz Niša, prva “trojka” Napretka (VIDEO)

PRVI DERBI MILOJEVIĆA Jedan cilj i puno zagonetki

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.