Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Nađ posle osvajanja zlata: Bio sam spreman danas da umrem

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Sebastijan Nađ (Foto: Starsport)

Veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u rvanju napravio je Sebastijan Nađ. Srpski rvač grčko-rimskim stilom se okitio zlatom na takmičenju koje se održava u Beogradu posle pobede nad Lerijem Abuladzeom iz gruzije.


Liga šampiona: Na meču Sporting L. – Totenhem, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 3-5.


Gruzijac je mnogo dobar rvač, poznaje on mene, a znam i ja njega. Fenomenalan je osećaj. Prvu medalju sam osvojio u Novom Sadu pre četiri godine, tada sam bio drugi, a sada prvi. Ovo je mnogo za mene, još nisam svestan – rekao je Nađ posle pobede.

Bilo je dramatično u završnici borbe jer je Gruzijac imao prednost u parteru.

Ja sam danas bio spreman da umrem. Sve ću da uradim da bih pobedio. To sam i uradio, odrvao sam borbu bez greške.

Svestan je rvač iz Kanjiže, koji se takmiči za Spartak, da je napravio senzaciju.

Bio sam autsajder. To je dobro jer me niko nije znao. Olimpijski šampion iz Rija Davor Štefanek me je pitao da li mogu da osvojim zlato. Rekao sam da ne znam, a on mi je odgovorio da moram jer je Svetsko prvenstvo u Beogradu. Dodao je da ovo neću nikada da zaboravim, a pamtiće i ljudi u Srbiji – istakao je Nađ.

Nije propustio priliku da se zahvalio svima koji su mu pomogli.

Želeo bih da se zahvalim svima iz Rvačkog saveza Srbije, pogotovo predsedniku Željku Trajkoviću. Pored sebe sam imao ljude uz koje sam napredovao i zbog toga mi je bilo lakše. Verovali su u mene, možda i više nego što sam ja verovao u sebe. Hvala treneru Stojanu Dobrevu. Kada sam došao u seniorsku reprezentaciju tada su tu još bili Davor Štefanek, Kristijan Fris i Aleksandar Maksimović. Sparingovao sam sa njima, a sada sa braćom Nemeš. Zbog toga sam najsrećniji u reprezentaciji – zaključio je Sebastijan Nađ.

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA STAJANJA, SRBIJA OSVOJILA I TREĆE ZLATO Nađ šampion sveta u rvanju!

POKER KRALJEVA! Pao i olimpijski šampion, Mate Nemeš se okitio svetskim zlatom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.