Budimo u kontaktu

KATAR 2022

“NADMAŠIO” JOAKIMA LEVA Ronaldo zavukao ruku u gaće, izvukao nešto i pojeo (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Twitter/Printscreen

Portugalija je pobedila Ganu na startu Mundijala u Kataru sa 3:2. Meč je obeležio Kristijano Ronaldo golom, ali i potezom koji je zgrozio svet.


EVROLIGA Valensija od 20.45 dočekuje Žalgiris, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.48.


Naime, vedeta Portugalije je uhvaćena na snimku kako gura ruke u gaće. Međutim, tu nije bio kraj. Ronaldo je nešto izvukao iz gaća i stavio u usta. Videlo se kako žvaće.

Nije poznato šta je “CR7” izvukao iz gaća, ali deluje više nego odvratno. Sećamo se da je slične gafove imao nekadašnji selektor Nemačke Joakim Lev koji je često gurao ruke u gaće.

Potez Ronalda je hit vest u svetu, ali će brzo da se zaboravi. Upamćeno ostaje da je njegov tim sa 3:2 pobedio Ganu i da je “CR7” postigao gol.

PREPORUČUJEMO:

TIJAGO SILVA OŠTAR: On nas je motivisao, njihov selektor nam nije ukazao poštovanje!

Top 5 utisaka posle prve runde – Renar, “Sayonara” i napred Srbija, na najjače!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.