Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAJAVLJENO, ISPUNJENO Zvezda nazvala tribinu po Siniši Mihajloviću!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Zapadna tribina stadiona "Marakana" (Foto: FK Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda je obavestila javnost da će se VIP tribina na zapadnoj strani od sada zvati po Siniši Mihajloviću, jednoglasno je odlučeno na današnjoj redovnoj sednici Skupštine kluba.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


Potpredsednik Upravnog odbora Jovan Kule Aćimović je na redovnoj četvrtoj sednici Skupštine kluba izneo predlog da se tribina VIP Zapad nazove po Siniši Mihajloviću, što su svi jednoglasno prihvatili, te će Mihi, osim utakmice protiv Vojvodine koja se organizuje u njegovu čast, i na ovaj način odati večno priznanje. Iako je Miha u Zvezdinom dresu odigrao svega 90 utakmica, njegovo ime se upisalo zlatnim slovima u klupsku istoriju, s obzirom na to da se popeo na vrh Evrope i sveta.

Međutim, nije on postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta. Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom, i bio je večiti ambasador kluba i naroda. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legendu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čekajući Lebronov rekord najskuplje ulaznice prešle granicu od 30.000 dolara!

TERZIĆ: Znamo koji nam je gorući finansijski problem, ali ne možemo da ga rešimo zbog odluke FS Srbije!

3 Komentara

3 Comments

  1. Delija iz Knina

    04.02.2023. at 14:47

    Svaka čast…ali zato stadion nazvati po našem Aci Vučiću da nije njega mi bi sad bili trećeligaši

    • Zvezda IDEA ZAGREB

      04.02.2023. at 15:04

      Jednu tribinu po osnivacu,srpskom zlotvoru KRCUNU…

  2. Zvezda Srbija...izdaja Kosova

    04.02.2023. at 15:10

    Severnu tribinu obavezno nazvati po duhu koji lebdi nad Marakanom…
    Zaslužio je zbog Briselskog sporazuma,ŠolcMakronovog plana…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.