Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Čekajući Lebronov rekord najskuplje ulaznice prešle granicu od 30.000 dolara!

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Lebron Džejms (Foto: Beta/AP(

Broje se dani, čeka se dan kada će Lebron Džejms definitivno da postane najbolji košarkaš u istoroiji NBA lige. To bi moglo da se dogodi za pet dana, kada Lejkersi dočekuju Minesotu. Mnogi bi da uživo budu deo istorije, a ulaznice koštaju od 386 dolara ugao u vrhu dvorane do neverovatnih 30.208 za najskuplje.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


Lebron je u meču sa Indijanom ubacio 26 poena i sada je na samo 63 zaostatka u odnosu na legendarnog Karima Abdula-Džabara, koji je ubacio 38.387 u NBA ligi,

U subotu Lejkersi gostuju Nju Orleanu, pa je proračun da bi Džejms mogao do magične brojke baš na meču u utorak sa Oklahomom. Ako se to ne dogodi, novu šansu, koju će sigurno da iskoristi, imaće na novoj utakmici u Los Anđelesu, jer već u četvrtak stiže Milvoki.

TOP 5 STRELACA SVIH VREMENA

Karim Abdul-Džabar 38.387

Lebron Džejms 38.325

Karl Meloun 36.928

Kobi Brajant 33.643

Majkl Džordan 32.292

PROČITAJTE JOŠ:

PAR REČI O JUNAKU PARTIZANA Njemu idu zasluge više nego drugima! Mogu li crno-beli da dobiju pojačanje iz sopstvenih redova? (VIDEO) – MaxBet Sport

OZBILJNA TUČA U NBA Sevale pesnice, pet igrača isključeno… Bivši saigrač Jokića u “bokserskom” izdanju! (VIDEO) – MaxBet Sport

1 komentar

1 komentar

  1. Dejan

    04.02.2023. at 14:37

    Najbolji svih vremena i jedan jedini i neponovljivi je Majkl Dzordan,nikada niko nece dostići ono sto je on uradio,vlast Lebronu ali Majkl je neprikosnoven.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.