Budimo u kontaktu

ITALIJA

NAPOLI POSLE SPALETIJA Osimen i Garsija u svađi – Nigerijac vikao na trenera (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (foto: Beta/AP)

Aktuelni šampion Italije se muči na početku sezone, budući da je iz prvih pet kola osvojio svega osam boda i da se trenutno nalazi na sedmom mestu tabele. Napoli je danas remizirao sa Bolonjom (0:0), a u završnici meča desila se scena koja ne priliči klubu takvog renomea.


PORTUGALIJA: Sporting – Rio Ave (ponedeljak 21.15), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 1.50


Najbolji strelac iz prošle sezone, Viktor Osimen je zamenje u 86. minutu, što mu se očigledno nije dopalo, te je prilikom izlaženja sa terena imao šta da poruči treneru Rudiju Garsiji. Španski stručnjak mu nije ništa odgovorio, Osimen je otišao na klupu, ali nema sumnje da svoje nesuglasice što pre moraju da reše.

Pritom, brzonogi Nigerijac je imao šansu da donese vođstvo svom timu 20 minuta pre izlaska iz igre, s obzirom na to da nije uspeo da u gol pretvoti jedanaesterac u 72. minutu.

Podsetimo, Garsija je na klupu Napolija seo ovog leta, zamenivši Lućana Spaletija, koji je prošle sezone doneo Skudeto čekan dugih 30 godina.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.