Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAPREDAK SVE JAČI Kruševljani doveli bivšeg igrača Crvene zvezde (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vladimir Prijović na stadionu u Kruševcu (Foto: FK Napredak)

Nije Alekasandar, ali jeste Vladimir Prijović. Ovaj mladi fudbaler je pre dve godine napustio Crvenu zvezdu i otisnuo se put Danske, gde je potpisao ugovor sa Alborgom. Ipak, vratio se u srpski fudbal i danas je ozvaničio saradnju sa kruševačkim Napretkom!


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 1-1 u meču Malme – Žalgoris (19:00) je 1.80.


Prijović ima 20 godina, prošao je skoro sve mlađe selekcije u Crvenoj zvezdi, ali je posle omladinskog staža i kratke pozajmice u Grafičaru, napustio klub iz Ljutice Bogdana i prešao u redove danskog superligaša. U Alborgu su imali velika očekivanja od nadarenog levog beka, ali on nije uspeo da se ozbiljnije nametne u prvom timu. U prethodne dve sezone nastupao je uglavnom za omladinsku selekciju i rezervni sastav, dok je za najbolji tim Alborga upisao samo dva nastupa i ukupno 21 minut provedenih na terenu.

Napredak je po završetku prošle sezone ostao bez standardnog levog beka Milana Sprema, tako da je dovođenje adekvatne zamene predstavljao prioritet. Prvo je angažovan Nikola Vukajlović, ali očigledno da su u klubu očekivali više od bivšeg igrača Inđije. Tako je doneta odluka da se dovede i momak koji je ranije u mlađim kategorijama Crvene zvezde ostavio odličan utisak. Prijović je već neko vreme u Kruševcu, odradio je nekoliko treninga, a danas parafirao i ugovor sa “čarapanima”.

Vladimir je rođen u Priboju, kao i Aleksandar Prijović, donedavni reprezentativac Srbije, sa kojim je u bliskim rođačkim vezama. Inače, Napredak je nastavio sa originalnim predstavljanjem svojih pojačanja na društvenim mrežama, a tako je bilo i u slučaju Vladimir Prijovića.

PROČITAJTE JOŠ:

OFK BEOGRAD DOBIO NOVU UPRAVU Na čelu kluba biznismen iz SAD, bivšem asu važna funkcija

SELIDBA U AZIJU Posle sezone karijere Mudrinski se seli na Tajland

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.