Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POVRATAK U IVANJICU Javor vratio Dukurea

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Dukure se vratio u Javor

Nije se najbolje snašao u Bačkoj Topoli, pa se odlučio za povratak u Ivanjicu. Bubakari Dukure je ponovo fudbaler Javora.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Olimpijakosa protiv Makabija iz Haife je 1.75. Meč počinje u 21:00.


Rođen je 1999. godine i pokriva pozicije defanzivnog veznog igrača, povremeno i centralnog beka. U prošlom mandatu bio je na pozajmici, a sada je potpisao ugovor na tri godine. Francuski fudbaler igrao je u Javoru u drugom delu pretprošle sezone i ostavio sasvim dobar utisak. Kao neko ko je prvenstveno imao defanzivne zadatke, odigrao je 18 mečeva i upisao dve asistencije. Potom se vratio u Šambli, da bi u januaru ove godine ponovo došao u Srbiju, jer ga je angažovao TSC. Očekivalo se da pokaže kvalitet u klubu iz Bačke Topole, ali nikako nije uspevao da se izbori za kontinuitet igara, ni prošle, ali ni ove sezone. U prva tri kola novog šampionata upisao je samo pet minuta na terenu u prvom kolu protiv Čukaričkog.

Dukure se već stavio na raspolaganje treneru Igoru Bondžuliću i videćemo da li će biti u konkurenciji za subotnje gostovanje u Kruševcu. Javor je u prva tri kola upisao po pobedu, poraz i remi.

EPILOG “LUDE” LUKSEMBURŠKE NOĆI Teže putovanje, lakši protivnik! Evo šta “delije” očekuju od Zvezde…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.