Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

OPRAVDANO Defanzivac Zvezde preskače zimske pripreme! Morao je da se odazove…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Dva poslednja meča u Superligi nije igrao. Razlog je lakša povreda koju je doživeo posle meča sa Mančester sitijem, ali je došla nagrada za učinak u Crvenoj zvezdi, gde je igrao standardno kod trenera Baraka Bahara posle dolaska početkom septembra iz Bazela.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Anadolu Efesa protiv Baskonije u Istanbulu je 1.82. Početak meča je zakazan za 18.15.


Naser Điga se našao na spisku Burkine Faso za prestojeći Kup afričkih nacija u Obali Slonovače (13. januar – 11. februar). Selektor polufinalista ovog takmičenja od pre dve godine, Uber Velu, pozvao je 27 igrača, a među njima je defanzivac šampiona Srbije. Zbog obaveza u nacionalnom timu preskočiće zimske pripreme.

Điga je predvodnik mlađe garde igrača, do sada je ostvario dva nastupa za državni tim i to u prijateljskim mečevima, ali se u prethodna tri prozora redovno nalazio na spisku selektora. Burkina Faso se nalazi u grupi D, a turnir započinje utakmicu sa Mauritanijom 16. januara, a potom će igrati i protiv Alžira i Angole. Prethodno, ova selekcija odlazi na trening kamp u Abu Dabi, gde će boraviti od 29. decembra do 10. januara i odigraće dve prijateljske utakmcie.

Podsetimo, mesto na širem spisku selekcije Gane zauzeli su Osman Bukari i Edmund Ado, pa će Vladan Milojević na pripremama za prolećni deo sezone biti uskraćen za nekoliko igrača koji učestvuju na najvažnijem turniru afričkog fudbala. Čeka se konačna odluka i za Filipa Krasoa, koji je jesenas nastupao u selekciji Obale Slonovače.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.