Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NASTAVAK AGONIJE Mančester izgubio od Arsenala, asistencija Matića, Fernandeš promašio penal (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nemanja Matić i Bukajo Saka u duelu (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju sa lošim igrama ove sezone. Oni us u prvom meču 34. kola Premijer lige u Londonu izgubili od Arsenala sa 3:1 (2:1).


PREMIJER LIGA: Od 18:30 igraju Brentford – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.85. 


Pre samo nekoliko dana su “crveni đavoli” izgubili na Enfildu od Liverpula sa 4:0, a ovim porazom su još više umanjili šansu da se plasiraju u Ligu šampiona. Holandski trener Erik ten Hag, koji od naredne sezone preuzima ekipu, imaće mnogo posla.

Domaći su krenuli odlično i poveli u trećem minutu golom Nuna Tavaresa. Odbijena lopta je došla do njega, a on ju je smestio u mrežu. U 28. minutu je Nketija zatresao mrežu, ali je pogodak posništen zbog ofsajda.

Ipak, u 30. je dosuđen penal za “tobdžije” jer je u kaznenom prostoru oboren Bukajo Saka. Upravo je on preuzeo odgovornost i povećao na 2:0.

Već u 34. minutu je bilo 2:1. Strelac je bio Kristijano Ronaldo posle dodavanja Nemanje Matića. Mogli su gosti utakmicu da učine dramatičnom, ali u 57. minutu nisu iskoristili penal. Bruno Fernandeš je izveo najstrožu kaznu, ali je pogodio stativu.

Konačan rezultat je postavio Granit Džaka u 70. minutu. Švajvcarac je snažno šutirao iz daljine i savladao golmana Davida De Heu.

PREMIJER LIGA, 34. KOLO

Subota

Arsenal – Mančester junajted 3:1 (2:1)

(Tavares 3, Saka 32 penal, Džaka 70 – Ronaldo 34)

16:00 Lester – Aston Vila

16:00 Mančester siti – Votford

16:00 Norič – Njukasl

18:30 Brentford – Totenhem

Nedelja

15:00 Brajton – Sautempton

15:00 Barnli – Vulverhempton

15:00 Čelsi – Vest Hem

17:30 Liverpul – Everton

Ponedeljak

21:00 Kristal Palas – Lids

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Stevanović otvorio dušu: U Partizanu je bilo nepravdi od nekih trenera

PADA JUVENTUSOV REKORD Dve jake evropske lige mogu ove subote da dobiju šampione

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.