Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Natho: Bio nam je potreban igrač kakav je Traore… Nadam se pobedi protiv Zvezde!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Bibars Natho proslavlja pogodak u Kragujevcu (Foto: Starsport)

Još jednom je Partizan testirao živce svojim navijačima na gostovanju. U Novom Sadu, protiv Mladosti GAT crno-beli su do sva tri boda stigli u 95, a sada u Kragujevcu, protiv Radničkog, u 88. minutu.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Atletiko Madrida protiv Valensije je 2.05. Meč na Mestalji počinje u 22:00.


Gol odluke postigao je Bibars Natho. Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje duel sa Crvenom zvezdom.

– Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred – rekao je Bibars Natho.

Ovog puta je Natho odigrao 90 minuta.

– Trener je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka.

Debitovao je Hamid Traore.

– Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima.

U sredu je večiti derbi.

Svako zna šta znači derbi – to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća sreća na našoj strani i da ćemo da pobedimo! – jasan je Natho.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Problem za Milojevića pred derbi sa Partizanom

Grizman se seli u Premijer ligu? Francuz žrtva “dogovora”

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.