Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Problem za Milojevića pred derbi sa Partizanom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Novi šef struke Crvene zvezde Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Od nedelje su krenule pripreme Crvene zvezde za derbi. Na prvom treningu, posle pobede nad Javorom, trener Miloš Milojević na raspollaganju nije imao sve igrače. Postoji problem pred megdan u Humskoj.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Valensija – Atletiko Madrid (22:00) je 2.00.


Kako otkriva MaxBet sport, još od prošlog utorka povreda mišića muči Aleksandra Pešića, koji je u 70. minutu napustio meč sa Makabijem. Oporavak ide postepeno, ali stoji veliki upitnik oko njegovog nastupa u sredu.

Aleksandar Pešić (Foto: Starsport)

Dobra vest za navijače je da se treninzima vratio Milan Rodić, a da od ponedeljka u stroju treba da budu Osman Bukari i Mirko Ivanić. Oni su imali određene probleme, pa nije bilo potrebe da se rizikuje u subotu. Pauza od nekoliko dana je ubrzala oporavak tri bitna igrača.

Lekarska služba pokušava uz terapije da spremi napadača da u predstojećem večitom derbiju može da bude bar na klupi i pomogne ako zatreba, pođto je otisao Milan Pavkov. Ako popularni Šilja ne bude mogao na teren u sudaru sa komšijama, šef Milojević ce morati da se odluci za  drugog špica. Ohi ili Ben od starta !? Imaće vremena do srede da prelomi…

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVENO Reprezentativci Srbije promovisali nove dresove za Katar! Prvi put s novim grbom (FOTO)

KALKULACIJE Evo šta je potrebno Srbiji da se plasira na Mundobasket… Postoji šansa

11 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.