Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

Natho nezadovoljan posle remija: Morali smo da pobedimo!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Bibars Natho (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana su osvojili i drugi bod u Ligi koneferncije. Oni su u Humskoj odigrali 1:1 protiv Nice iako su gubili od drugog minuta. Ipak, Bibars Natho nije do kraja bio zadovoljan.


LIGA 1: Od 21 igraju Okser – Lorijen, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.80. 


– Znali smo da su veoma dobar tim, ali mislim da smo mi na kraju mogli da pobedimo, morali smo da pobedimo. Morali smo da uložimo više napora. Na kraju, bio je ovo odličan meč, ali, opet, morali smo da ga dobijemo – rekao je Natho posle utakmice.

Upitan je zbog čeka je Partizan opet rano primio gol.

To nam se dešava poslednje dve utakmice, danas takođe, ne počinjemo dobro utakmice. U prethodnoj utamici u Evropi primili smo dva gola u prvih dvadeset minuta, ne znam zbog čega se to dešava, ušli smo spremno u meč. Greške se dešavaju u fudbalu i moramo da naučimo iz toga. Srećan sam što imamo samopouzdanje da se vratimo posle toga i što smo uspeli da odigramo nerešeno. Kao što sam rekao, mogli smo da dobijemo ovu utakmicu, ali moramo biti bolji – istakao je izraelski fudbaler.

Iako je osvojen bod protiv jakog protivnika, on nije zadovoljan.

Kad ne pobedim nikad nisam srećan, bila je ovo dobra utakmica za nas kada se sve sagleda, ali, opet, igrali smo kući i morali smo da pobedimo – jasan je Natho.

Crno-bele u Ligi konferencije čeka dvomeč sa Kelnom.

– Veoma su jaki, danas su pobedili, videćemo, idemo utakmicu po utakmicu. Imamo meč u prvenstvu za dva dana koja nam je najvažnija. Posle toga imamo malu pauzu i bićemo spremni za ono što nas čeka posle – zaključio je izraelski fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ:

NE ZANIMA IH ŠTA MISLE MAKRON I NJEGOVI SARADNICI Navijači Nice: Kosovo je Srbija (VIDEO)

SKENER MAXBET SPORTA Petrić posložio kockice! Partizan ima evropskog štofa i majstora Dijabatea!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.