Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA Crveni alarm u Voriorsima zbog Karijeve povrede

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Karijeva povreda (Foto: Beta/AP)

Crveni alarm uključen je u Voriorsima posle poraza u Indijanapolisu (125:119). Razlog je bolna grimasa najboljeg košarkaša Stefena Karija pred kraj treće četvrtine, posle sjajne partije, zbog problema s levim ramenom.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Milana je 1.53. Meč počinje u 19:00.


Stepen povrede biće poznat posle magetne rezonance, a Kari je bio sjajan, sa 38 poena (plus po sedam skokova i asistencija), od toga čak 27 u prvom delu.

Karijeva povreda prekinula je povratak Voriorsa, koji su u drugoj četvrtini zaostajali 25 poena, a u trećoj četvrtini smanjili na samo tri razlike.

Stiv Ker je izvestio da će Kari u narednih nekoliko sati biti podvrgnut magnetnoj rezonanciji kako bi se utvrdila težina povrede njegove zvezde.

Zanimljivo je da je na ovom meču Ker ostao i bez Drejmonda Grina, koji je posle protesta kod sudija isključen.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVA ČAROBNA NOĆ Jokiću prvi “Džordan”, 43 poena, nestvaran procenat šuta! “Udarali smo ga…”

GENIJE! Pogledajte novu “ludu” asistenciju Teodosića (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.