Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SPEKTAKL PRIPAO DENVERU Jokiću nedostajale dve asistencije za tripl-dabl, ali je po nečemu drugom postavio rekord karijere (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Spektakl je pripao Denveru. Konačno jedna utakmica Nagetsa za koju Srbija nije morala da se budi u toku noći. Međutim, na poluvremenu su navijači iz naše zemlje bili zabrinuti zbog slabije partije Nikole Jokiće, dok je drugo poluvreme naš as bio na visini zadatka.


NBA: Kvota na pobedu Majamija protiv Filadelfije u našoj kladionici je 1.90. Utakmica je na programu u 02:00. 


Denver je slavio protv Golden Stejsa sa 120:114 (29:29, 24;28, 39:35, 28:25). Fantastični Nikola Jokić završio je utakmicu sa 26 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Zanimmljivo, Jokić je postavio rekord karijere kada je u pitanju šut sa linije slobodnih bacanja. Srbin je na ovom meču sa penala pogodio 18 šuteva iz isto toliko pokušaja.

Nije bilo uobičajne igre Nikole Jokića u prvom poluvremenu, pa ne čudi što je Golden Stejt na pauzu otišao sa prednošću od pola koša razlike. Međutim, u drugom delu igre Jokić je malo po malo došao do svog ritme i ponovo pokazao ko je gazda na parketu.

Fantastičan potez Nikola je izveo na početku drugog dela igre kada je fenomenalnim lob pasom asistirao Gordonu za atraktivno zakucavanje.

Najefikasniji na meču bio je Džamal Marej sa 28 poena, a odličnu partiju, pored Jokića, pružio je Porter koji je ubacio 19 poena. Sa druge strane, Vigins je uspeo da postigne 22 poena, Stef Kari 18, dok je Šarić završio utakmicu sa 14.

Ovo je bila šesta pobeda Denvera nad Golden Stejtom u poslednje vreme, dok je tim Nikole Jokića produžio niz od pet vezanih ligaških uspeha.

Denver je posle ove utakmice na učinku 22-10 i trenutno je drugi na Zapadu. Golden Stejt ima daleko lošiji skor i trenutno je na 15 pobeda i isto toliko poraza.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.