Budimo u kontaktu

NBA LIGA

KER O JOKIĆEVIH 18 SLOBODNIH BACANJA: Bilo je odvratno, to niko ne želi da gleda!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Jokić u razgovoru sa sudijom Treom Medoksom (Foto: Beta/AP Photo/David Zalubowski)

Šampion NBA lige, ekipa Denver Nagetsa, porazila je u božićnom specijalu na svom terenu ekipu Golden Stejta sa 120:114. Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić meč je završio sa 26 poena, 14 skokova i osam asistencija. Izveo je Somborac čak 18 slobodnih bacanja, pogodio sva, a to se nije dopalo treneru gostiju Stivu Keru.


ENGLESKA: Bornmut i Fulam igraju od 16.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 1.80.


Smatra nekadašnji NBA šampion sa Čikago Bulsima da su sudije preterale u zaštiti igrača, odnosno da previše dosuđuju faulove.

Nisu krive sudije. Imamo odlične arbitre u ligi. Problem je u tome što smo mi izgleda izbacili odbranu iz igre. Sudije se tako uče, da je svaki kontakt faul i da se odmah ide na liniju penala. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme ove utakmice. Bilo je odvratno – izjavio je Ker.

Stiv Ker (Foto: Beta/AP Photo/David Zalubowski)

On je dodao da će takav trend da se nastavi i da mu se to ni najmanje ne dopada.

Igrači su sve pametniji i žele na što lakši način da dođu do poena. Potpuno koriste ono što im se nudi. Tako da ćemo sve češće imati parade šuteva sa linije slobodnih bacanja, a meni se to uopšte ne sviđa – poručio je Ker.

Nije novost da sudije štite najveće NBA zvezde, morao bi to da zna trener Golden Stejta. A od Jokića trenutno nema veće u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

1 komentar

1 komentar

  1. LAŽLJIVA,SMRDLJIVA AMERIKA

    26.12.2023. at 09:13

    AKO SE NEKAKO IPAK DOGODI DA DENVER PONOVO BUDE ŠAMPION I PORED SVIH MOGUĆIH OPSTRUKCIJA I LIGE I MEDIJA I POJEDINACA,PA I OVOG OD STRANE STIVA KERA O SLOBODNIM BACANJIMA ZA JOKIĆA,OPRAVDANO SE BOJIM DA ĆE DENVER SA OKOLINOM VELIČINE SEBIJE BITI BRUTALNO BOMBARDOVAN OSIROMAŠENIM URANIJUMOM ZA KAZNU,KAO SRBIJA TE ’99.G,A JOKIĆ BITI UHAPŠEN I ODVEDEN U HAG!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.