Budimo u kontaktu

ABA LIGA

NE MOŽE BEZ DRAME Partizan treći put ove sezone igra “majstoricu”, a jedan podatak može posebno da brine Obradovića

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Džejms Naneli (Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović)

Ništa ne može lagano ove sezone za Partizan. Košarkaši će i treći put da igraju “majstoricu” pošto su u drugom meču polufinala plej-ofa u Ljubljani izgubili od Cedevita Olimpije sa 95:83. 


NEMAČKA: U sredu od 20:30 igraju Bon – Ludvigsburg, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.83.


O finalisti će da odlučuje treći meč koji se 6. juna igra u Štark areni u Beogradu. Pobednik tog meča će na megdan Crvenoj zvezdi, ali trener Željko Obradović ima razloga za brigu.

SKOKOVI BOLNA TAČKA

U prvom meču je tim iz Ljubljane imao daleko više skokova (50:28), a slična situacija je bila i sada. Slovenački tim je imao 39 skokova, a crno-beli 23. Domaći su samo u odbrani imali više skokova (27) nego gosti u odbrani i napadu zajedno. Znaju košarkaši šta treba da poprave kada se vrate u Beograd.

Kao što smo napomenuli, ovo je treći put da Partizan igra “majstoricu” ove sezone i učinak je polovičan. Mnogi navijači još pamte vođstvo od 2:0 protiv Reala, a onda su Madriđani preokrenuli na 3:2.

Odmah po ispadanju iz Evrolige usledili su četvrtfinalni okršaji regionalnog takmičenja protiv Studentskog centra. Podgoričani su dobili prvi meč u Beogradu i bili na pragu senzcije. Partizan je slavio u Morači u uzbudljivom meču, a onda je u odlučujućem bio ubedljiv u Beogradu. Nema sumnje da nas sledećeg utorka čeka dosta uzbuđenja.

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA SPAVANJA Somborci organizovali gledanje NBA finala u samom centru grada!

Milutinov napustio CSKA: Vreme je da krenem dalje

1 komentar

1 komentar

  1. franjotizan

    30.05.2023. at 20:52

    Jos jednom je hrvatski klub pokazao kako drzava baca 30 miliona evra.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.