Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Ne piše se dobro… Francuzi ubedljivo vode na poluvremenu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Miloš Orbović (Foto: Starsport)

(Od specijalnog izveštača MaxBet sporta iz Segedina)

Ostalo je još 30 minuta, ali praktično sve lađe već su potonule. Posle prvog poluvremena Francuska ubedljivo vodi protiv Srbije – 16:7.


AFRIKA: U utorak od 17 igraju Malavi – Senegal, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Senegala 1.42. 


Ne ide se na olimpijskog šampiona s “lakom konjicom”. “Orlovi” u ovom trenutku nemaju beka koji može da poremeti protivničkiu odbranu, a bez tog igrača nema šta da se traži na velikom takmičenju. Zato je drugi krug, po svemu sudeći, ostao nedostižan.

Neverovatno je šta je sve uspeo da pokvari desni bek Miloš Orbović. Promašaji, probijanja… Baš nikakve pomoći od njega. Naš pivot Marsenić promašaju s crte, pravi prestup, Borzaš posle prve “bombe” tri puta pormašuje.

S druge strane, razbranio se Žerar koji je u ovom delu igre zabeležio 10 odbrana, čim Francuzi ubrzaju igru stvara se višak koji uglavnom realizuju krila, nismo imali rešenje za Maea  koji j e u prvom poluvremenu postigao šest golova.

Nije bilo ni realno da Srbija pobedi Francusku.

Ispovest bivšeg reprezentativca Brazila: Predozirao sam se i bio sam budan sedam dana (VIDEO)

SKUPŠTINA FK PARTIZAN Vučeliću i Vazuri novi petogodišnji mandati! Podrška crno-belih Novaku Đokoviću!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.