Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NE SMIRUJU SE STRASTI Stigle optužbe na račun Javora! Oglasio se otac fudbalera TSC-a: Da se ovo desilo u Novom Pazaru…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Fudbaler TSC-a, Ifet Đakovac (Foto: Starsport)

Veliki incident je uzburkao duhove, pa ćemo, po svemu sudeći, da dobijemo još jednu sagu. Po sistemu “svaka reakcija izaziva reakciju”, možemo da zaključimo da ćemo da imamo nekoliko burnih dana pred nama.


BRAZIL 1: Naša kladionica daje kvotu 2.30 na pobedu Korintijansa protiv Gojasa u gradu Gojaniji. Utakmica između ovih ekipa je zakazana za 00.30.


Utakmicu između Javora i TSC-a u Ivanjici je obeležio incident po završetku. Na terenu je nastala velika gužva, bilo je guranja, jurnjave, posle čega je čak i policija bila prinuđena da reaguje.

Po svemu sudeći, cela priča će da dobije i nastavak, jer se na Fejsbuku oglasio Safeta Đakovac, inače otac jedinog strelca na meču, Ifeta Đakovca. Naime, on je optužio domaće navijače za uvrede, kao i trenera, a kasnije je tražio od Fudbalskog saveza Srbije da kazni počinioce. Njegovu poruku vam prenosimo u celosti:

Poruka oca Ifeta Đakovca na društvenoj mreži Fejsbuk (Foto: Screenshot / Facebook)

Poruka oca Ifeta Đakovca na društvenoj mreži Fejsbuk (Foto: Screenshot / Facebook)

– Nemam običaj da komentarišem, međutim, sada moram da izjavim da sam kao otac Ifeta Đakovca na kraju utakmice na tribinama doživeo fizičku i psihičku torturu od jedne grupe, ne mogu reći navijača, jer navijači se tako ne ponašaju. Druga stvar koja bode oči je ponašanje trenera Javora koji da, umesto smiruje, on dolazi da se svađa i podiže tenzije. Ja se ovim putem izvinjavam FK TSC koji su možda takođe imali neprijatnosti, ali da se ovo desilo u Novom Pazaru verovatno bi FSS suspendovao stadion na tri meseca. Sada me mnogo interesuje kako će reagovati u ovom slučaju. Moraću i da napomenem kakve je još psovke doživeo Ifet od strane pojedinaca iz uprave.

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS U IVANJICI Jurnjava igrača po terenu, odgurivanje, crveni kartoni… Reagovala je i policija! (VIDEO)

LIGA 1 Odbrana popustila! Pari Sen Žermen se mučio sa autsajderom

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.