Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

NEČUVENO Novak u pritvoru! Oduzeli su mu mobilni telefon i zabranili svaki kontakt

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je nečuveno poniženje u Melburnu. Pošto su mu vlasti države Viktorija zabranile ulazak u zemlju, prema njihovom tumačenju zbog vize za nevaksinisane koja se ne poklapa sa tamošnjim propisima, Đoković je ispitivan do 01.30 po lokalnom vremenu, a potom je poslat u imigracioni pritvor, prenosi Telegraf.rs!


ITALIJA U četvrtak u vanrednom kolu Serije A igraju Milan i Roma. Kvota na “X” u kladionici MaxBet je 3.60.


Isti izvor navodi da desetostrukog osvajača Australijan opena tretiraju kao kriminalca. Boravi u jednoj prostoriji, čuvaju ga dva policijaca i zabranjen mu je svaki kontakt sa članovima njegovog tima!

Đoković je na aerodrom u Melburnu sleteo oko 23.30 po tamošnjem vremenu. Pogranične vlasti države Viktorija nisu prihvatile njegovu vizu uz navodno neispravnu dokumentaciju. Posle ispitivanja je poslat u pritvor. Podsetimo, Tenis Australija je Đokoviću dala dozvolu da igra na Australijan openu, dodelivši mu “medicinsko izuzeće”

Za sada je krajnje neizvesno kako će cela situacija da bude razrešena. Premijer Australije najavljuje da će Đoković da bude poslat kući, a sve je u rukama jednog čoveka. To je Aleks Hok, ministar za imigraciona pitanja na nivou Australije.

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.